Menu
© Red Bull

Vettel blij voor Ferrari

2 reacties | 3183x gelezen
13-04-2015 16:27

broekie |

Sebastian Vettel heeft na drie races laten zien zich weer te kunnen meten met de absolute top. Na zijn derde plaats in Australië en zijn mooie overwinning in Maleisië, heeft de Duitser nu ook dik verdiend een podiumplaats gepakt tijdens de Grote Prijs van China. “Al met al mogen we blij zijn. We zijn slechts drie races onderweg en we hebben indrukwekkende stappen weten te maken. Nu weer met een 3e en 4e plaats voor het team, daar word ik gelukkig van”, aldus de viervoudig wereldkampioen. “Natuurlijk wil ik nog meer druk zetten op Mercedes en na de eerste en tweede stop zaten we er ook dicht op. Maar na de derde stop reden ze behoorlijk bij me weg”, vervolgde Vettel. Auto voelt goed "We zitten er nu dichterbij dan vier weken geleden, dat is goed. Maar we hebben nog genoeg werk te doen”, vertelde Vettel op de officiële site van Ferrari. “Positief is natuurlijk wel dat we de andere teams voorblijven, maar een tweede plaats heeft er niet echt ingezeten voor ons, de tegenstanders waren gewoon te snel. We gaan proberen de achterstand in Bahrein nog een beetje kleiner te maken, ik voel dat we een goede auto hebben en de omstandigheden maken niet zoveel uit”, voegde de Heppenheimer er nog aan toe.

Bron: formula1.ferrari.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

cajos
Bronze Member

Ik denk dat Vettel er nog wel meer wint want die twee kemphanen bij Mercedes zie ik nog wel elkaar in de wielen rijden en dan beide in het gras eindigen.

0 13-04-2015 23:20:04
Sicko
Gold Member

Uhuh! Ferrari heeft een stap gezet en Vettel is alleen maar het poppetje in de auto. Als Alonso dit autootje had gehad was hij elke race vóór de Mercedesen geeindigd.

0 14-04-2015 22:27:46
;