Menu
© Red Bull

Frentzen en Massa switchen?

10 reacties | 2474x gelezen
05-08-2002 15:39

Fodor | De laatste uitspraak van Monte Field, de manager van Frentzen is, dat de kans toch aanwezig is dat Frentzen al in Hongarije op de grid staat.

Bron:

Het gerucht dat Frentzen naar Sauber vertrekt en daar Massa gaat vervangen wordt daardoor steeds sterker. Naar het schijnt kon Frentzen Arrows zo plotsklaps verlaten, omdat hij al sinds maart geen salaris meer zou hebben ontvangen en dit was een clausule in het contract van Frentzen.

Peter Sauber liet van de week doorschemeren dat hij Massa zo zou vervangen door Frentzen, als laatstgenoemde ook voor volgend jaar zou tekenen. Inmiddels doen geruchten de ronde dat Massa al ontslagen zou zijn door Peter Sauber, ook door gebruik van een clausule in het contract.

Dit ontslag wordt echter in alle toonaarden ontkent door de manager van Felipe Massa. Volgens de manager is dit pure speculatie en is het contact van Felipe zo hard als beton en dient hij gewoon het seizoen uit.

"Hier is niks van waar, deze geruchten komen door een artikel in een Duist blad Motorsport Aktuell en vervolgens overgenomen door internet sites. Ze hebben niet het gehele gesprek met Peter Sauber gepubliceerd. Peter melde de krant namelijk dat het tekenen van Frentzen bij het team best een moeilijke situatie binnen het team zou creëren. Peter heeft zelfs deze geruchten bestreden, maar dat werd niet in het artikel gemeld.", aldus Riccardo Tedeschi, manager van Felipe Massa.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;