Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull in crisis: Helmut Marko onthult schokkende details over Horner en Verstappen's kinderachtige ruzie!

1 reactie | 1970x gelezen
30-06-2024 10:57

ewald | In de aanloop naar de volgende Grand Prix heeft Helmut Marko, Red Bull's gerespecteerde motorsportadviseur, zijn stem laten horen over de recente spanningen tussen Christian Horner en Jos Verstappen. Marko benadrukt dat de focus van het team moet liggen op het presteren op de baan, in plaats van op "triviale zaken" zoals persoonlijke conflicten.

Bron: Formule1nieuws.nl

Verstappen en Horner: Een kwestie van kinderachtig gedrag
De spanningen binnen Red Bull bereikten een hoogtepunt toen Jos Verstappen zich terugtrok uit de 'Legends Parade' op de Red Bull Ring, een evenement waar hij oorspronkelijk aan zou deelnemen. Verstappen gaf Horner de schuld en beschuldigde hem ervan kinderachtig te handelen. "Hoe kinderachtig kun je zijn?" zei Verstappen in een interview met Formule1.nl. "Horner wilde niet dat ik gefilmd werd tijdens de parade. Dit is gewoon belachelijk."

Horner ontkent betrokkenheid bij demo run veto
Christian Horner heeft echter met klem ontkend dat hij iets te maken had met de beslissing om Jos Verstappen uit de demo run te weren. "De Legends Parade wordt georganiseerd door het circuit, niet door mij," verklaarde Horner aan de pers, inclusief PlanetF1.com. "Er was geen veto van mijn kant."

Helmut Marko: Focus op de sportieve uitdagingen
Helmut Marko benadrukt dat de focus moet liggen op de prestaties van het team op de baan. "We hebben besloten om ons volledig te concentreren op het sportieve aspect," zei Marko tegen Servus TV. "We hebben genoeg uitdagingen op het circuit die onze aandacht vereisen."

Marko wees op de sterke concurrentie van McLaren, die op elke baan en onder alle omstandigheden snel is. "We moeten onze aandacht volledig richten op het verslaan van onze concurrenten. McLaren is een geduchte tegenstander en we moeten op ons best zijn om ze voor te blijven."

Interne spanningen mogen prestaties niet beïnvloeden
De interne spanningen binnen het team zouden geen invloed mogen hebben op de prestaties van Red Bull, aldus Marko. "Het is een privékwestie tussen Jos en Christian, en die zou niet in de weg mogen staan van onze sportieve doelen. We moeten ons volledig richten op het racen en onze strategieën optimaliseren om het seizoen succesvol af te sluiten."

Helmut Marko duidelijk
De boodschap van Helmut Marko is duidelijk: persoonlijke vetes moeten worden genegeerd ten gunste van het sportieve succes. Met een sterk seizoen voor de boeg is het van cruciaal belang dat het team verenigd en gefocust blijft op hun gemeenschappelijke doel - winnen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Diamond Member

hoe dan ook, de race kende een verassende uitslag :-)

0 30-06-2024 16:58:38
;