Menu
© Pirelli
Nieuws

Helmut Marko twijfelt openlijk aan Lance Stroll's toewijding: Is dit het einde van zijn F1-carrière?

0 reacties | 324x gelezen
15-06-2024 11:28

ewald | Red Bull's motorsportadviseur, Helmut Marko, heeft vraagtekens geplaatst bij de toewijding van Lance Stroll aan zijn carrière in de Formule 1. Hoewel Stroll enkele indrukwekkende prestaties heeft geleverd, twijfelt Marko of de Canadese coureur werkelijk alles geeft om succesvol te zijn in de sport.

Bron: Formule1Nieuws.nl

Inconsistentie en hoogtepunten in Strolls carrière
Lance Stroll, 25 jaar oud, heeft in zijn tijd in de Formule 1 drie podiumplaatsen en één pole position behaald. Marko herinnert zich met name Strolls indrukwekkende prestaties, zoals zijn podium in Baku met Williams in 2017 en zijn pole position in Turkije in 2020. Desondanks wijst Marko op de inconsistentie in Strolls prestaties: "Hij heeft zijn ups en downs," aldus de Red Bull-adviseur. Deze variatie in prestaties roept bij Marko de vraag op of Stroll wel de vereiste inspanningen levert om consistent goede resultaten te behalen.

Helmut Marko: "Wil hij echt een coureur zijn?"
Marko's twijfels over Strolls toewijding kwamen aan het licht tijdens een interview met de Canadese media. "Ik vraag me af of hij echt een coureur wil zijn en of hij heel hard werkt om goede resultaten te behalen," zei Marko. Ondanks deze twijfels heeft Stroll recentelijk zijn toewijding aan het Aston Martin-team herbevestigd, waarbij hij benadrukte hoe ver het team is gekomen en hoe opwindend het project voor hem is.

Stroll's hernieuwde toewijding aan Aston Martin
In een gesprek met de media, waaronder PlanetF1.com, in Monaco, sprak Stroll enthousiast over de vooruitgang van Aston Martin. "Het is geweldig om te zien hoe ver we als team zijn gekomen in de afgelopen vijf jaar," aldus Stroll. Hij prees de nieuwe faciliteiten, zoals de windtunnel en het indrukwekkende hoofdkwartier in Silverstone. "Voor mij is het duidelijk dat ik hier voor de toekomst ben," verklaarde hij vastberaden. Stroll benadrukte dat hij volledig toegewijd is aan het project en enthousiast is over de groei van het team.

De toekomst van Aston Martin en Stroll's rol daarin
Met de uitbreiding van het team van ongeveer 350 mensen in 2019 naar bijna 1000 mensen nu, ziet Stroll een veelbelovende toekomst voor Aston Martin. "Het ziet er heel anders uit in Silverstone nu vergeleken met 18 maanden geleden," merkte hij op. Deze groei en de toevoeging van getalenteerde nieuwe teamleden geven Stroll vertrouwen in de toekomst van het team en zijn rol daarin.

Stroll vastbesloten
Hoewel Helmut Marko twijfels heeft geuit over de toewijding van Lance Stroll, lijkt de Canadese coureur vastbesloten om zijn rol bij Aston Martin voort te zetten en te werken aan het succes van het team. De komende seizoenen zullen uitwijzen of Stroll deze toewijding kan omzetten in consistent goede prestaties op het circuit.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;