Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko hindert mogelijke transfer Verstappen niet

0 reacties | 729x gelezen
06-05-2024 19:08

ewald | De toekomst van Max Verstappen blijft onzeker. Ondanks zijn langdurige contract bij Red Bull Racing wordt hij al geruime tijd in verband gebracht met Mercedes. Helmut Marko lijkt Verstappen bij een mogelijke transfer niet in de weg te gaan staan.

Bron: Formule1nieuws.nl

Geruchten over mogelijke transfer naar Mercedes
Max Verstappen heeft een contract voor meerdere jaren bij Red Bull Racing, maar onrust binnen het team heeft geruchten aangewakkerd. Hij wordt in verband gebracht met Mercedes, waar volgend jaar een plek vrijkomt vanwege het mogelijke vertrek van Lewis Hamilton. Toto Wolff, teambaas van Mercedes, flirt al een tijdje met Verstappen, maar ontkent dat er een bijeenkomst gepland staat met de Verstappens.

Contractuele verbondenheid met Marko
Red Bull-adviseur Helmut Marko heeft recentelijk bevestigd dat Verstappen contractueel aan hem verbonden is. Dit betekent dat Verstappen kan vertrekken als Marko dat ook doet. Volgens de BBC heeft Marko aangegeven solidair te zijn met Verstappen. Mocht Verstappen willen vertrekken, dan zou Marko zijn vertrek bij Red Bull mogelijk maken, waardoor Verstappen zijn clausule kan gebruiken.

Onzekerheid binnen Red Bull Racing
Hoewel de situatie binnen Red Bull de afgelopen weken rustiger leek, blijft de onzekerheid rondom de toekomst van Verstappen bestaan. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Verstappen uiteindelijk de overstap naar Mercedes zal maken, zoals wordt gespeculeerd.

Helmut Makro solidariteit
Het is duidelijk dat de toekomst van Max Verstappen nog altijd onzeker is, ondanks zijn langdurige contract bij Red Bull Racing. De solidariteit van Helmut Marko met Verstappen opent de deur voor een mogelijke transfer naar Mercedes. De komende tijd zal uitwijzen of de geruchten werkelijkheid worden of dat Verstappen bij Red Bull blijft.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;