Menu
© Pirelli
Nieuws

De overwinning van McLaren in Miami zorgt voor zorgen bij Mercedes: Martin Brundle's oordeel

0 reacties | 435x gelezen
06-05-2024 10:15

ewald | Lando Norris behaalde een historische overwinning voor McLaren in Miami, waar hij Max Verstappen versloeg naar de geblokte vlag. Deze zege markeert een keerpunt voor het team, aangezien dit de eerste overwinning is sinds 2022 voor een door Mercedes aangedreven coureur.

Bron: Formule1nieuws.nl

Zorgen bij Mercedes
Hoewel McLaren in de schijnwerpers staat vanwege hun indrukwekkende prestaties, is niet alles rooskleurig bij motorleverancier Mercedes. Volgens Martin Brundle zijn er bij Mercedes grotere zorgen dan alleen de prestaties van McLaren. Hij wijst erop dat Mercedes "gewoonweg niet begrijpt" hun eigen auto, de W15.

Intern Strijd bij Mercedes
Brundle gelooft dat Mercedes meer te vrezen heeft dan alleen McLaren, aangezien ze worstelen met hun eigen interne problemen. Ondanks een sterke prestatie van Lewis Hamilton, die enkele gewaagde manoeuvres uitvoerde, blijft de consistentie van de auto een vraagteken.

Toto Wolff's Reactie
Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, reageerde gematigd positief op de prestatie van McLaren. Hij benadrukte het belang van de overwinning voor Lando Norris en erkende dat Mercedes nog werk te doen heeft om hun eigen prestaties te verbeteren.

Teleurstelling bij George Russell
Naast Hamilton, die als zesde eindigde, kende ook George Russell een teleurstellende race. Ondanks een sterke start, worstelde Russell gedurende de race en eindigde op de achtste plaats.

McLaren in de schijnwerkers
De overwinning van McLaren in Miami zet het team in de schijnwerpers, maar werpt ook vragen op over de prestaties van motorleverancier Mercedes. Terwijl McLaren triomfeert, wordt Mercedes geconfronteerd met interne uitdagingen die moeten worden overwonnen voor verdere succes op het circuit.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;