Menu
© Pirelli
Nieuws

Norris: "Ik maakte domme fouten"

1 reactie | 206x gelezen
04-05-2024 15:33

ewald | McLaren ging vol vertrouwen naar Miami, mede door een nieuw en uitgebreid updatepakket. Tijdens de sprintkwalificatie leek Lando Norris aanvankelijk goed op weg, maar in SQ3 ging het mis. Wat ging er fout bij Norris?

Bron: Sky Sports

McLaren introduceert nieuw updatepakket
McLaren introduceerde in Miami een groot updatepakket voor hun bolide. Lando Norris, die alle nieuwe onderdelen tot zijn beschikking had, liet indrukwekkende tijden zien in SQ1 en SQ2. Hierdoor werd hij gezien als een outsider voor de sprintpole. In SQ3 ging het echter mis, toen hij worstelde met de zachte banden en slechts negende werd.

Norris baalt van sprintkwalificatie
Norris was vanzelfsprekend niet tevreden met het resultaat van de sprintkwalificatie. Tegenover Sky Sports gaf hij aan dat hij simpelweg "te hard pushte" en een paar foutjes maakte in de eerste bocht. Daarna ging het snel bergafwaarts. "Dat is jammer, want het team heeft geweldig werk geleverd. De updates werken en ik ben blij met alles", aldus Norris. Ondanks zijn teleurstelling blijft hij positief over de prestaties van het team.

Norris: “We waren één van de snelsten”
Norris voegde eraan toe dat de auto "heel erg goed" aanvoelde en dat McLaren waarschijnlijk één van de snelste teams was. Hoewel hij baalt van zijn prestaties in SQ3, blijft hij vastberaden om het beste van de race te maken. "Ik ga morgen mijn best doen", zei hij vastberaden.

McLaren ziet potentie in nieuwe updates
Het nieuwe updatepakket van McLaren lijkt zijn vruchten af te werpen. De Britse coureur benadrukte dat de updates goed werken en dat het team goed bezig is. Deze positieve ontwikkelingen geven het team hoop voor de rest van het seizoen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Jammer maar McLaren laat zien dat ze op de goede weg zijn met nieuwe updates. Met de kleine bochten was Miami al een lastige baan voor het team maar we zullen zien hoe de rest van het weekend gaat.

0 04-05-2024 15:49:47
;