Menu
© Red Bull
Nieuws

Ricciardo trots op P4 in Miami Sprintkwalificatie

0 reacties | 216x gelezen
04-05-2024 15:21

ewald | Daniel Ricciardo heeft zijn fans en team verrast met een indrukwekkende vierde plaats tijdens de sprintkwalificatie in Miami. De Australische coureur, die dit seizoen onder druk stond door tegenvallende prestaties, herwon zijn vertrouwen met deze prestatie.

Bron: Sky Sports

De opmars van Ricciardo
Aan het begin van het seizoen verliep het voor Daniel Ricciardo niet zoals gepland bij het team van Visa Cash App RB. Zijn plaats in het team stond zelfs ter discussie met Liam Lawson die klaarstond om hem te vervangen. Maar in Miami bewees Ricciardo zijn waarde voor het team met een verrassende vierde plaats.

Ricciardo's verrassende prestatie
Ricciardo's sprintkwalificatie begon sterk, en hij was zelf verrast door zijn snelle tijden. In de tweede kwalificatiesessie voelde hij zich goed, en met een sterke ronde plaatste hij zich voor SQ3. In deze sessie verbeterde hij zijn tijd opnieuw, wat resulteerde in een vierde startplaats voor de sprintrace.

Reactie na de sprintkwalificatie
Na afloop van de kwalificatie sprak Ricciardo met Sky Sports en uitte hij zijn blijdschap: "Ik wist dat ik het in me had. Ik voelde me heel erg goed in SQ2 en wist dat het rondje goed genoeg was voor SQ3." Het enthousiasme van Ricciardo en zijn engineer was zichtbaar, en het gaf hem hernieuwd vertrouwen voor de race.

Sterke eindstand
Hoewel hij vooraf geen hoge verwachtingen had, eindigde Ricciardo op een indrukwekkende vierde plaats, wat zijn zelfvertrouwen een boost gaf. Zijn prestaties laten zien dat hij nog steeds een sterke coureur is en dat hij in staat is om onder druk te presteren.

Presteren op hoog niveau
De vierde plaats van Ricciardo in Miami toont aan dat hij in staat is om op hoog niveau te presteren, zelfs wanneer zijn positie in het team onder druk staat. Met deze prestatie heeft hij niet alleen zijn critici, maar ook zichzelf verrast.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;