Menu
© Red Bull
Nieuws

F1 Miami Grand Prix Weersvoorspelling

0 reacties | 284x gelezen
03-05-2024 13:44

ewald | De Formule 1 begeeft zich naar Zuid-Florida voor de zesde ronde van het seizoen 2024. Dit markeert de eerste van drie races die dit jaar in de Verenigde Staten zullen worden gehouden, waarbij teams en coureurs hopen te profiteren van het momentum dat ze hebben opgebouwd in de voorgaande rondes voordat ze de Europese etappe van het kampioenschap ingaan.

Bron: Formule1nieuws.nl

Vrijdag, 3 mei - FP1 & Sprint Shootout
Vrijdag lijkt te beginnen met zonnig weer en een matige bries. Er is een kans van 10% op regen tijdens de enige oefensessie van het weekend, waarbij de kans later op de dag afneemt tot slechts 3% voor de Sprint Kwalificatie.

De temperaturen zullen variëren van een comfortabele minimumtemperatuur van 20 graden Celsius tot een maximum van 29 graden Celsius. Luchtvochtigheid zal gedurende de dag aanwezig zijn en kan oplopen tot 50%.

Zaterdag, 4 mei - Sprint & Kwalificatie
Zaterdag zou wat bewolking kunnen zien met zonnige periodes, maar de wind blijft matig. Er is een kans op regen die zowel de Sprint race (12%) als de kwalificatie (7%) zou kunnen onderbreken.

Ondanks de mogelijke buien zullen de temperaturen consistent blijven met die van vrijdag, met een maximum van 28 graden Celsius en een minimum van 24 graden Celsius.

Zondag, 5 mei - Race
Er is een kleine kans op regenbuien die invloed kunnen hebben op de race van zondag (6%), maar de voorspelling wijst voornamelijk op droge omstandigheden.

Het maximum zal een comfortabele 29 graden Celsius zijn, afkoelend tot 21 graden Celsius 's nachts.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;