Menu
© Red Bull
Nieuws

F1 reageert op onderzoek naar Christian Horner bij Red Bull

9 reacties | 535x gelezen
18-02-2024 19:42

ewald | De Formule 1 heeft een korte verklaring afgegeven over het lopende interne onderzoek naar Christian Horner bij Red Bull Racing. Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, wordt momenteel onderzocht door Red Bull GmbH na beschuldigingen van ongepast gedrag, iets wat hij stellig ontkent. De sportautoriteit heeft opgeroepen tot een snelle opheldering van de situatie.

Bron: Formule1nieuws

Details van het onderzoek
Red Bull Racing's moederbedrijf, Red Bull GmbH, heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de interne beschuldigingen tegen Horner. Dit volgt na een klacht van een werknemer over het gedrag van de teamprincipaal. Horner heeft verklaard volledig mee te werken aan het onderzoek en benadrukt dat zijn focus op het komende seizoen blijft liggen, ondanks de afleiding die deze zaak met zich meebracht.

Reactie van de Formule 1
In een verklaring op zondag liet de Formule 1 weten: "Wij hebben kennisgenomen van het feit dat Red Bull een onafhankelijk onderzoek heeft ingesteld naar interne beschuldigingen bij Red Bull Racing. We hopen dat de kwestie zo snel mogelijk wordt opgehelderd, na een eerlijk en grondig proces, en zullen op dit moment geen verder commentaar geven."

Ondersteuning en focus vooruit
Ondanks de lopende onderzoeken, heeft Horner de steun van zijn team gevoeld en blijft hij zich concentreren op de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De eenheid binnen het team en de focus op de toekomst blijven onveranderd, terwijl Horner zich inzet voor volledige samenwerking met het onderzoeksproces.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;