Menu
© Pirelli
Nieuws

Ontdek de Sponsorships die Aston Martin en Alpine naar de top van F1 2024 zullen duwen

10 reacties | 1382x gelezen
29-01-2024 13:33

ewald | Als gerenommeerde spelers op het wereldtoneel van de Formule 1, zijn Aston Martin en Alpine geen onbekenden als het gaat om het aantrekken van indrukwekkende sponsordeals. Met het seizoen 2024 aan de horizon hebben beide teams hun commerciële kracht opnieuw bewezen door belangrijke nieuwe partnerschappen te sluiten die hun financiële en technologische capaciteiten verder zullen versterken.

Bron: Formule1nieuws

Alpine vernieuwt samenwerking met Shamir
Alpine, gevestigd in Enstone, heeft hun samenwerking met het Israëlische bedrijf Shamir Optical Industry vernieuwd, waardoor een meerjarige samenwerking wordt voortgezet. Shamir, onderdeel van de EssilorLuxottica Groep, staat bekend om zijn hoogwaardige optische lenzen en geavanceerde veiligheidsuitrusting.

Deze partnerschap speelt een cruciale rol in de prestaties van het team, aangezien de aangeboden technologieën, zoals helmen met geavanceerde lenzen, de zichtbaarheid in verschillende lichtomstandigheden verbeteren en reactietijden verkorten door verhoogde visuele helderheid.

Aston Martin begint nieuw tijdperk met OMP
Aston Martin heeft een meerjarige overeenkomst getekend met de Racing Force Group, waarbij OMP de nieuwe officiële leverancier van racekleding wordt. Dit partnerschap omvat niet alleen de levering van de nieuwe OMP ONE-SL racepakken voor coureurs zoals Lance Stroll en Fernando Alonso, maar strekt zich ook uit tot handschoenen, schoenen en onderkleding die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen van de FIA. Het gaat hierbij om een belangrijke stap vooruit op het gebied van veiligheid en prestaties voor het team.

Deze nieuwe sponsordeals zijn een overblijfsel van de onophoudelijke inspanningen van beide teams om voorop te lopen in de competitieve wereld van de Formule 1. Met versterkte financiën en toegang tot geavanceerde technologieën zetten Alpine en Aston Martin zich schrap voor een seizoen waarin ze niet alleen de strijd aan zullen gaan op de baan, maar ook in de ondernemingsgeest die zo kenmerkend is voor de sport.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;