Menu
© Ferrari
Nieuws

Exclusief: Ferrari onthult grote sponsor revolutie - Wie is Binnen, Wie is Buiten?

9 reacties | 836x gelezen
08-01-2024 12:23

ewald | Ferrari, een naam die synoniem staat voor snelheid en prestige in de Formule 1, heeft recentelijk aanzienlijke veranderingen ondergaan in hun sponsorlandschap. Deze veranderingen markeren een nieuw tijdperk voor het team, waarbij ze afscheid nemen van enkele langdurige partners en verwelkomen nieuwe namen als premium en officiële partners.

Bron: Formule1nieuws

Ferrari's nieuwe premium partners
Het meest opvallend is de opwaardering van kledingsponsor tot de status van Premium Partner. Deze strategische zet geeft aan hoe Ferrari de waarde van hun merkassociaties inschat en versterkt. Naast deze belangrijke verschuiving, blijven Shell, VGW Play en Santander prominente spelers in de lijst van premium partners, wat de continuïteit van sterke en langdurige relaties benadrukt.

Veranderingen in officiële partnerschappen
Een significante ontwikkeling is de transitie van Harman Automotive van een Team Partner naar een Official Partner. Deze verandering illustreert Ferrari's streven naar het verdiepen en versterken van bestaande relaties. Anderzijds betreedt Celsius, bekend als fabrikant van sportdranken, het toneel als nieuwe Team Partner, wat een frisse dynamiek toevoegt aan het sponsorportfolio van Ferrari.

Afscheid van voormalige sponsors
Het vertrek van bekende namen zoals Bang & Olufsen, Frecciarossa en Sabelt uit de sponsorlijst van Ferrari duidt op een strategische heroriëntatie. Deze beweging kan worden gezien als een poging om het merk te verjongen en aan te passen aan de huidige eisen van de markt en het publiek.

Impact op Ferrari's positie in de Formule 1
Deze veranderingen in het sponsorlandschap van Ferrari hebben niet alleen invloed op hun financiële middelen, maar ook op hun imago en branding binnen de Formule 1. Het aantrekken van nieuwe partners en het upgraden van bestaande relaties weerspiegelt Ferrari's ambitie om te blijven innoveren en domineren in de competitieve wereld van de autosport.

Conclusie: een nieuw hoofdstuk voor Ferrari
Ferrari's recente sponsorveranderingen markeren een nieuw hoofdstuk in hun rijke geschiedenis. De introductie van nieuwe partners en het afscheid van oude getuigt van hun aanhoudende streven naar uitmuntendheid en innovatie. Deze ontwikkelingen zullen ongetwijfeld bijdragen aan het voortdurende succes van Ferrari in de Formule 1.
❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;