Menu
© Alfa Romeo
Nieuws

Ontdek Sauber's grote ommekeer in F1 2024: Nieuwe sponsors, nieuwe ambities!

9 reacties | 643x gelezen
15-12-2023 11:02

ewald | Met het einde van de sponsoring door Alfa Romeo, treedt Sauber Motorsport het F1 2024 seizoen binnen met een vernieuwde identiteit als het Stake F1 Team Kick Sauber.

Bron: Formule1nieuws

Deze naamsverandering markeert een nieuw hoofdstuk voor het Zwitserse team, dat sinds 2019 opereerde onder de vlag van Alfa Romeo. Het nieuwe tijdperk voor Sauber, nu met Stake en Kick als titelsponsors, belooft een spannende toekomst, vooral met de aankomende samenwerking met Audi in 2026.


Focus op vooruitgang en stabiliteit
Valtteri Bottas en Zhou Guanyu blijven de vaste rijders van het team in 2024, waarbij zij hun derde seizoen samen ingaan. Na een uitdagend seizoen in 2023, waarin het team als negende eindigde, is er een sterke focus op verbetering. Met de lancering van de nieuwe auto in het Verenigd Koninkrijk, zijn alle ogen gericht op de prestatieverbeteringen die het team kan bereiken.

Aston Martin's nieuwe samenwerking in F1 2024
Parallel aan de ontwikkelingen bij Sauber, heeft Aston Martin bevestigd dat zij in 2024 zullen deelnemen als het Aston Martin Aramco Formula 1 Team, na een uitgebreide vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met het Saudische oliebedrijf Aramco. Deze samenwerking wijst op een trend waarbij F1-teams meerdere titelpartners hebben, een strategie die zowel commercieel als competitief voordeel kan bieden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;