Menu
© Alpine
Nieuws

Alpine's nieuwe troef in de F1 Academy: Abbi Pulling rijdt in 2024

9 reacties | 654x gelezen
11-12-2023 17:19

ewald | Na spannende aankondigingen van Tina Hausmann bij Aston Martin en Lia Block bij Williams, heeft Alpine nu ook hun kandidaat voor de F1 Academy onthuld. De 20-jarige Britse coureur Abbi Pulling is gekozen om in 2024 achter het stuur van de Alpine te kruipen. Pulling, die zich enorm verheugt op deze kans, staat te popelen om te beginnen.

Bron: Formule1nieuws

Abbi Pulling: Een rijzende ster in de F1 Academy
Pulling begint haar tweede achtereenvolgende seizoen in de F1 Academy, na deelname aan de eerste editie van de serie in 2023. Afgelopen seizoen behaalde ze zeven keer een podiumplaats en wist ze twee keer de pole position te veroveren in de Academy-klasse. Het Britse talent is dolblij met nog een seizoen.

De samenwerking tussen Pulling en Alpine
"Ik ben enorm dankbaar dat ik nog een jaar terug mag keren als Alpine Academy-coureur. Het is een eer dat het BWT Alpine F1 Team mij kiest als hun coureur voor het seizoen 2024 van de F1 Academy," aldus de coureur uit Gosberton. "Dit wordt mijn derde seizoen in het rijdersontwikkelingsprogramma van het team," vervolgt ze.

"Ik kijk ernaar uit om voor het tweede seizoen in de F1 Academy serie te racen en opnieuw samen te werken met Rodin Carlin. Ik hoop op een succesvol jaar en goede resultaten voor het team te behalen. Ik ben enthousiast om weer een seizoen te racen op de Formula 1 support bill, de sfeer zal ongelooflijk zijn," concludeert ze.
❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;