Menu
© Pirelli
Nieuws

McLaren onthult grootste F1 deal van het Jaar met Monster Energy – Hier lees je waarom dit een gamechanger is!

9 reacties | 3015x gelezen
29-11-2023 07:31

ewald | De wereld van Formule 1 is getuige van een belangrijke verschuiving in partnerschappen. Na een 14-jarige samenwerking met Mercedes, heeft Monster Energy, een directe concurrent van Red Bull, een nieuwe deal gesloten met McLaren. Deze opmerkelijke verandering markeert een nieuw tijdperk voor McLaren, een team dat steeds meer opvalt in de F1-wereld.

Bron: Formule1nieuws

De impact van de deal op McLaren's F1 prestaties
Deze samenwerking met Monster Energy, die vanaf het seizoen F1 2024 van kracht wordt, belooft niet alleen verhoogde zichtbaarheid voor het merk, maar ook een stimulans voor McLaren's F1-prestaties. Met de toevoeging van Monster Energy's branding op helmen, racepakken, petten en drinkflessen van McLaren-coureurs zoals Lando Norris en Oscar Piastri, krijgt het team een frisse, energieke uitstraling.

McLaren's ambitieuze MCL60 ontwikkelingsprogramma
McLaren's opmars in de F1 2023 Constructors' Championship, waar het team de vierde plaats behaalde, is grotendeels te danken aan hun effectieve MCL60 ontwikkelingsprogramma. Met negen podiumplaatsen en een sprintoverwinning in Qatar voor Piastri, is McLaren een team in opkomst, en de nieuwe samenwerking met Monster Energy zou deze groei verder kunnen stimuleren.

Verklaringen van McLaren en Monster Energy leiders
Zak Brown, CEO van McLaren Racing, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking met Monster Energy. Hij benadrukte het belang van het vieren van atleten en het creëren van boeiende content voor fans. Rodney Sacks, voorzitter en CEO van Monster Energy, bevestigde ook hun toewijding aan het verbeteren van fanervaringen en het delen van hun passie met de wereldwijde F1-gemeenschap.

Wat betekent dit voor de toekomst van McLaren in F1?
Deze nieuwe samenwerking met Monster Energy opent een scala aan mogelijkheden voor McLaren. Het biedt het team niet alleen financiële steun maar ook een unieke kans om hun merk wereldwijd te promoten. Met de voortdurende groei van het F1-publiek, zet McLaren stappen om een dominante speler in de sport te worden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;