Menu
© Red Bull
Nieuws

Exclusief: Eerste blik op Red Bull's sensationele nieuwe livery voor Las Vegas - Een nostalgische wending of een modern meesterwerk?

9 reacties | 1929x gelezen
15-11-2023 07:39

ewald | De Formule 1-wereld maakt zich op voor de veelbesproken Las Vegas Grand Prix, een evenement dat de populariteit van de sport in de Verenigde Staten naar nieuwe hoogten zal stuwen. Een van de meest opvallende momenten van dit raceweekend zal ongetwijfeld de onthulling van de speciale livery van Red Bull zijn. Fans en kenners zijn in afwachting van deze nieuwe look, die naar verluidt sterke overeenkomsten zal vertonen met de stijl van Infiniti uit het verleden.

Bron: Formule1nieuws

Terugkeer naar het paarse tijdperk
Het lijkt erop dat Red Bull zich zal laten inspireren door hun historische samenwerking met Infiniti, die begon in 2013. Destijds kenmerkte de RB9 zich door een uitgesproken paars thema, een stijl die tot en met 2015 bleef bestaan. De gelekte afbeeldingen suggereren een soortgelijk ontwerp voor de RB19s, met paarse tinten die zowel de neus als de sidepods sieren. Dit zou een nostalgische knipoog zijn naar een belangrijk tijdperk in de geschiedenis van Red Bull Racing.

Max Verstappen als favoriet naar Las Vegas
Terwijl de focus gedeeltelijk ligt op de esthetiek, kan de sportieve prestatie van Red Bull niet worden genegeerd. Het team heeft in het seizoen 2023 van de Formule 1 maar liefst 19 van de 20 races gewonnen. Hun drievoudig wereldkampioen, Max Verstappen, heeft dit seizoen al 17 overwinningen op zijn naam staan, een nieuw record. Hij gaat als favoriet naar de Las Vegas Grand Prix, met de hoop om zijn 18e overwinning van het seizoen te behalen.

Las Vegas GP: Een mijlpaal in de Formule 1-kalender
De Las Vegas Grand Prix belooft niet alleen een visueel spektakel te worden door de speciale liveries van de teams, maar ook een mijlpaal in de geschiedenis van de Formule 1 in de VS. Met een circuit dat zich een weg baant door de iconische straten van Las Vegas, is dit evenement een perfecte weerspiegeling van de groeiende aantrekkingskracht van de sport in Amerika.

Conclusie
De Las Vegas Grand Prix staat op het punt van beginnen, en alle ogen zijn gericht op Red Bull en hun speciale livery. Met een mix van nostalgie en moderne dominantie is Red Bull klaar om een onuitwisbare indruk achter te laten in de straten van Las Vegas.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;