Menu
© Pirelli
Nieuws

Ontdek wat Martin Brundle tegen Lando Norris zei na zijn Braziliaanse GP drama!

9 reacties | 865x gelezen
05-11-2023 11:00

ewald | Lando Norris staat bekend als een coureur die zijn tekortkomingen nooit verbergt. Na een uitdagende kwalificatie tijdens de Braziliaanse Grand Prix waarin de regen een sleutelrol speelde, was Norris teleurgesteld in zijn prestatie. Hij wist slechts de zevende snelste tijd neer te zetten, wat resulteerde in een startplek van P6 na een gridstraf voor George Russell.

Bron: Sky F1

Martin Brundle's advies
Voormalig Formule 1-coureur Martin Brundle raadde Norris aan om niet zo streng voor zichzelf te zijn. Ondanks dat Norris zich had bewezen door de pole position voor de Braziliaanse GP sprint in zijn McLaren te bemachtigen, beschreef hij zijn enkele ronde prestatie als zijn huidige "kryptoniet". Na vergelijkbare zelfkritiek in Qatar bood Nico Rosberg, de wereldkampioen van 2016, zijn hulp aan Norris aan.

Reactie van Norris
Toen Sky F1 Norris vroeg of hij blijer was met het behalen van de sprint pole of gefrustreerd over wat had kunnen zijn in de kwalificatie, antwoordde hij: "Natuurlijk is er het inzicht van wat gisteren had kunnen zijn. En wat betreft mezelf, er zijn veel 'had ik maar'-momenten geweest, maar ik erken het en heb het geaccepteerd."

Brundle's visie
Net als Rosberg is ook Brundle van mening dat Norris zichzelf niet zo streng moet beoordelen. Hij benadrukte dat de buitenwereld dat al voor hem zal doen. Norris wordt beschouwd als een van de grootste talenten op de Formule 1-grid en zijn huidige contract houdt hem bij McLaren tot eind 2025.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;