Menu
© Mercedes
Nieuws

Ontdekt: Het geheime 'Diva' probleem van de Mercedes W14 waar Toto Wolff over spreekt!

9 reacties | 945x gelezen
02-11-2023 14:14

ewald | Mercedes, het iconische Formule 1-team, heeft de laatste tijd flinke updates gegeven aan hun W14-auto. Ondanks deze verbeteringen gaf de teambaas, Toto Wolff, toe dat de auto nog steeds lastig te beheersen is.

Bron: Formule1nieuws

Updates aan de W14: Effectief of nog te verfijnen?
Dit seizoen heeft de Silver Arrows een opmerkelijke update van de vloer geïntroduceerd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Deze update leidde tot een podiumfinish voor coureur Lewis Hamilton. Echter, de FIA ontdekte dat Hamilton's auto de plank slijtagemetingen had overschreden en diskwalificeerde de auto. In Mexico was Hamilton opnieuw op het podium te vinden, wat hem hielp om zijn achterstand in het kampioenschap te verkleinen tot slechts 20 punten achter Sergio Perez.

De 'Diva' kenmerken van de W14
Hoewel Mercedes vooruitgang heeft geboekt in recente races, blijft de W14 enkele uitdagingen kennen. Wolff beschreef de auto als behoudend van wat hij 'diva'-kenmerken noemde. Hij merkte op: "We weten dat we onlangs een goede stap vooruit hebben gezet, maar Mexico toonde aan dat de W14 nog steeds uitdagend kan zijn."

Blik op de Braziliaanse Grand Prix
Met nog maar één race te gaan in deze triple header, kijkt het team met optimisme naar Brazilië. Wolff herinnerde aan het enthousiasme van de fans en de successen die het team daar in het verleden heeft gevierd. Het team hoopt op een solide basis in Interlagos en kijkt uit naar wat ze daar kunnen bereiken.

Focus op Ferrari en het constructeurskampioenschap
Met Mercedes al enige tijd uit de titelstrijd, richt het team zich nu op de tweede plaats in het Constructeurskampioenschap. Met nog slechts drie races te gaan, is het verschil tussen de twee F1-giganten slechts 22 punten. Het doel? Overwinnen en hun positie veiligstellen.

Conclusie
Het Mercedes-team en hun W14 hebben dit seizoen zowel hoogte- als dieptepunten gekend. Ondanks de uitdagingen blijft het team vastberaden en gefocust op het behalen van hun doelen en het leveren van topprestaties.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;