Menu
© Pirelli
Nieuws

Ontdekt: Waarom Lewis Hamilton nu al wakker ligt van Red Bull's plannen voor 2024!

9 reacties | 1078x gelezen
02-11-2023 09:27

ewald | Lewis Hamilton, zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1, heeft onlangs zijn zorgen geuit over de vroege ontwikkelingsinspanningen van het Red Bull Racing-team voor het seizoen 2024.

Bron: Formule1nieuws

Red Bull's voorsprong in ontwikkeling
Het is algemeen bekend dat Red Bull in 2023 een dominante kracht was op het circuit. Hun voorsprong gaf hen de luxe om al vroeg in het seizoen hun blik op 2024 te richten. Terwijl veel teams zich tot het einde van 2021 concentreerden op dat specifieke seizoen, heeft Red Bull de norm veranderd door hun inspanningen eerder te verleggen.

Mercedes en Hamilton's visie op de toekomst
Ondanks dat Mercedes hun prestaties tegen het einde van 2023 zag verbeteren, zijn zowel het team als Hamilton meer gefocust op het winnen van kampioenschappen dan het eindigen als tweede. Craig Slater van Sky F1 merkte op dat, terwijl het huidige seizoen nog steeds in volle gang is, Hamilton al denkt aan de auto van volgend jaar en de ontwikkelingen die relevant zullen zijn voor 2024.

Hamilton's perspectief op teamontwikkeling
Hamilton heeft eerder in het seizoen gesuggereerd dat er beperkingen moeten zijn met betrekking tot wanneer teams hun focus mogen verschuiven naar het volgende seizoen. Hij gelooft dat als alle teams op een specifieke datum, zoals 1 augustus, zouden beginnen met de ontwikkeling voor het volgende seizoen, dit een eerlijk speelveld zou creëren waarop geen enkel team een voorsprong heeft.

Conclusie
Het vroege ontwikkelingswerk van Red Bull voor 2024 heeft ongetwijfeld veel teams, waaronder Mercedes en Hamilton, aan het denken gezet over de toekomst van de Formule 1. Het evenwicht tussen het huidige seizoen en de voorbereiding op het volgende zal van cruciaal belang zijn voor het succes in de komende jaren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;