Menu
© Mercedes
Nieuws

Ontdek de geheime upgrades van Mercedes die Red Bull in 2024 zouden kunnen verslaan!

9 reacties | 3230x gelezen
01-11-2023 07:47

ewald | Volgens wereldberoemde coureur Lewis Hamilton blijft de W14 een uitdaging om te besturen, maar is de auto nu zeker sneller. Toto Wolff, het brein achter het Mercedes F1-team, heeft onlangs zijn mening gegeven over de upgrades die het team heeft doorgevoerd.

Bron: Formule1nieuws

Grote stappen vooruit met twee belangrijke upgrades
Dit jaar heeft Mercedes twee aanzienlijke upgrades uitgerold. De eerste werd geïntroduceerd in Monaco, waar een B-auto werd ingezet om eerdere fouten van het seizoen recht te zetten. De tweede upgrade werd gelanceerd in Austin, met als doel een betere performance en een grondiger begrip voor het seizoen van 2024.

De impact van de Monaco en Austin upgrades
Dankzij de upgrade die in Monaco werd geïntroduceerd, zagen we betere resultaten vanaf de Spaanse Grand Prix. Deze positieve trend lijkt zich voort te zetten sinds de upgrade in Austin, met Hamilton die sindsdien twee podiumplaatsen behaalde, ondanks een diskwalificatie in de VS. Over de upgrades zei Wolff dat ze nog steeds "uitdagend" waren, maar dat de feedback van de coureurs positief was.

Wolff over de toekomstige potentie van de W14
Hoewel de auto meer downforce en bestuurbaarheid biedt, blijft hij volgens Hamilton lastig te besturen. Voor het team was het cruciaal om te beoordelen of ze de juiste richting insloegen voor het volgende seizoen, en alles wijst erop dat dit het geval is.

Mercedes kijkt vooruit naar 2024 en de concurrentie
Na twee jaar niet in de strijd te zijn geweest voor de titel, is Mercedes vastbesloten om in 2024 sterker terug te komen. Ze hopen hun rivalen, zoals Red Bull, beter te kunnen uitdagen. Wat betreft de komende race in Brazilië, blijft Wolff voorzichtig over het voorspellen van een soortgelijk succes als in 2022.

Conclusie: De toekomst van Mercedes in de Formule 1
Met de huidige upgrades en de feedback van coureurs is Mercedes op de goede weg. Ze blijven innoveren en verbeteren in de hoop hun rivalen in 2024 voor te blijven.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;