Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel breekt eindelijk de stilte! Gaat hij terugkeren naar de Formule 1?

9 reacties | 925x gelezen
12-10-2023 10:52

ewald | Sebastian Vettel, een van de meest dominante krachten in de wereld van de Formule 1, heeft recentelijk de speculaties over zijn mogelijke terugkeer naar de racewereld besproken. Ondanks dat hij besloot zijn carrière in 2022 te beëindigen, blijft de vraag brandend: komt Vettel terug op het circuit?

Bron: Formule1nieuws

Speculaties over een mogelijke comeback
Sinds het aankondigen van zijn pensionering halverwege het seizoen 2022, is Vettel constant het onderwerp van gesprek geweest als het gaat om een mogelijke terugkeer. Bijna onmiddellijk na zijn beslissing werden er vragen gesteld over een potentiële comeback. Vettel heeft echter altijd aangegeven dat een terugkeer niet uitgesloten is, maar ook dat hij er op dit moment niet actief over nadenkt.

Wat zegt Vettel zelf over zijn toekomst?
Elf maanden na zijn laatste race blijft Vettel een bekend gezicht in de paddock. Dit heeft geleid tot geruchten over een mogelijke terugkeer, of zelfs een managementrol. Helmut Marko, Vettels voormalige baas, gelooft niet dat Vettel zijn racetijd volledig achter zich heeft gelaten. Vettel zelf heeft echter een andere visie. Hij geeft aan dat zijn beslissing om te stoppen definitief was en dat hij niet zomaar terug zou komen. "Je kunt zoiets nooit uitsluiten, maar er komt een moment dat het voorbij is," zei hij. Vettel benadrukt dat tijd met zijn gezin nu zijn prioriteit is.

Toekomstige plannen en projecten
Naast de Formule 1 is Vettel ook in gesprek met het World Endurance Championship team Jota, dat volgend seizoen twee auto's op het circuit zal hebben. Jota-teammanager Sam Hignet heeft bevestigd dat er gesprekken zijn, maar er is nog niets besloten. Vettel zelf lijkt geen haast te hebben om te beslissen over zijn toekomst in de racesport. "Ik wil eerst mezelf op een andere manier leren kennen en genieten van de tijd met mijn gezin," verklaarde hij.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;