Menu
© Williams
Nieuws

Williams geeft gezondheidsupdate Logan Sargeant na opvallende terugtrekking tijdens de Grand Prix van Qatar

9 reacties | 1047x gelezen
09-10-2023 10:17

ewald | Williams heeft met opluchting bevestigd dat zowel Logan Sargeant als Alex Albon in goede gezondheid verkeren na gezondheidsproblemen tijdens de zware Grand Prix van Qatar.

Bron: Formule1nieuws

Logan Sargeant bij Williams
Logan Sargeant moest zich tijdens de Grand Prix van Qatar helaas terugtrekken vanwege gezondheidsproblemen. Ook Alex Albon had het zwaar te verduren. Terwijl de banden tijdens het raceweekend een grote zorg waren vanwege de veeleisende baanomstandigheden in Qatar, stonden de coureurs centraal in een uitputtende race op het Lusail International Circuit.

Problemen tijdens de race
Sargeant kreeg te maken met gezondheidsklachten en werd zelfs aangeboden om de race te staken. Maar na het starten van de race, voelde hij zich steeds zieker en moest hij uiteindelijk terugkeren naar de Williams garage. Na het verlaten van de cockpit ging Sargeant naar het medisch centrum. Het team bevestigde later dat hij te kampen had met “ernstige uitdroging”, verergerd door symptomen van een eerdere ziekte die hij eerder die week had opgelopen.

Update over Logan Sargeant en Alex Albon
Na zijn terugtrekking uit de Grand Prix werd Sargeant beoordeeld en vrijgegeven door het medische team ter plaatse. Dit kwam door ernstige uitdroging tijdens de race, verzwakt door griepachtige symptomen eerder in de week. Alex Albon daarentegen, werd na de race behandeld voor “acute hitteblootstelling”. Gelukkig werd ook de Thaise coureur in goede gezondheid verklaard.

Vooruitblik naar de volgende race
Zowel Albon als Sargeant zijn nu in herstelmodus en bereiden zich voor op de volgende Grand Prix. Deze zal plaatsvinden in de Verenigde Staten, op het Circuit of the Americas, van 20 tot 22 oktober.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;