Menu
© Red Bull
Nieuws

De respectvolle woorden van Lewis Hamilton voor Max Verstappen tijdens een dominant F1-seizoen

9 reacties | 985x gelezen
03-10-2023 20:34

ewald | Max Verstappen en Lewis Hamilton, twee titanen op de Formule 1-grid, zijn veelvuldig in het nieuws als rivalen. Echter, ondanks de intense strijd op het circuit, ontbreekt het hen niet aan respect voor elkaar.

Bron: Formule1nieuws

Hamilton over Verstappen's indrukwekkende prestaties
Lewis Hamilton heeft onlangs geuit dat er weinig toe te voegen valt over de prestaties van Max Verstappen, behalve dat hij "moet blijven doen wat hij nu doet." Verstappen, die een ongekende vorm toont door 10 opeenvolgende races te winnen, staat op het punt zijn derde coureurstitel te behalen. Mocht hij dit bereiken, dan zou hij toetreden tot een exclusieve club van coureurs met drie of meer wereldtitels.

Verstappen en Red Bull: een formidabel duo
Als Max Verstappen dit jaar de titel wint, plaatst dit hem in het selecte gezelschap van coureurs die drie of meer wereldtitels op hun naam hebben staan.

Hamilton, die in 2015 toetrad tot deze lijst, heeft bewondering voor de manier waarop Verstappen en Red Bull dit seizoen presteren. Gevraagd naar zijn mening over zijn "oude rivaal" Verstappen, gaf Hamilton toe dat er weinig meer te zeggen valt. Hij prees Verstappen voor het buitengewone werk dat hij bij Red Bull verricht.

De grootheden van F1 en hun visies
Tussen alle intense gevechten en strategische races door, hebben zowel Verstappen als Hamilton eerder hun bewondering voor elkaar uitgesproken. Verstappen noemde zijn Mercedes-tegenhanger eerder "een van de grootste coureurs ooit in de sport". Hij benadrukte dat als coureurs zoals George Russell, Charles Leclerc of Lando Norris een auto krijgen waarmee ze kunnen winnen, ze dat ook zullen doen.

Echter, zoals Verstappen al aangaf, komt met een krachtige auto ook de druk van het presteren. Het is deze druk die het verschil maakt tussen een goede coureur en een grote coureur.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;