Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton geeft inzicht in toekomstige F1-pensioenplannen

9 reacties | 1128x gelezen
03-10-2023 10:17

ewald | Lewis Hamilton, een van de meest gerespecteerde coureurs in de Formule 1-wereld, heeft onthuld dat hij geen plannen heeft om terug te keren naar de racebaan wanneer hij zich uiteindelijk terugtrekt uit de sport.

Bron: Blick

Een nieuw contract met Mercedes
Hamilton heeft onlangs een nieuw tweejarig contract ondertekend met Mercedes dat hem tot eind 2025 bij de Silver Arrows zal houden, samen met teamgenoot George Russell. Dit contract betekent dat Hamilton de sport blijft voortzetten na zijn 40e verjaardag.

Terugkomen na pensioen? Niet voor Hamilton
Tijdens een interview met het Zwitserse tijdschrift Blick liet Hamilton duidelijk merken dat terugkomen na zijn pensionering niet in zijn plannen past. "Wanneer het hoofdstuk is afgelopen, is het ook echt afgelopen. Ik kan me niet voorstellen dat ik in de paddock of in de garage sta zonder vervolgens in een auto te stappen. Maar zoals ik eerder al zei: zeg nooit nooit."

Toekomstige familieplannen
Er werd ook gesproken over het hebben van een gezin in de toekomst. Hamilton, de zevenvoudig wereldkampioen, heeft in het verleden zijn wens uitgesproken om ooit kinderen te krijgen, maar voor nu is dat nog niet aan de orde. "Op dit moment niet," zei hij. "Ik heb daar geen tijd voor. Ik geniet ervan om oom te zijn!
Deze grote stap heb ik nog niet genomen. Ik heb nog doelen met de racewagen."

Jacht op het achtste wereldkampioenschap
Een achtste wereldkampioenschap zou een logisch moment kunnen zijn voor Hamilton om zijn carrière te beëindigen, mocht hij dit hoogtepunt bereiken. "Ik heb nooit gezegd dat het achtste kampioenschap een stopsignaal voor mij zou zijn, maar dat zal ik pas weten als ik daar daadwerkelijk ben," merkte hij op.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;