Menu
© Pirelli
Nieuws

Fernando Alonso ontkent frustratie na 'significante' problemen met Aston Martin in Singapore

9 reacties | 827x gelezen
21-09-2023 22:01

ewald | Fernando Alonso, de ervaren Formule 1-coureur, spreekt zich uit over de recente daling in prestaties van het Aston Martin team. Ondanks een teleurstellende race tijdens de Grand Prix van Singapore, blijft hij optimistisch over de toekomst van het team.

Bron: Formule1nieuws

Aston Martin's AMR23: van podia naar problemen
Het Aston Martin-team begon het seizoen sterk met hun AMR23-auto. Met zes podiums in de eerste zeven races leek het team een serieuze kanshebber voor het kampioenschap. Echter, recente ontwikkelingen bij rivaliserende teams zoals Ferrari en Mercedes lijken het Britse team te hebben ingehaald.

De Grand Prix van Singapore: een kantelpunt
Tijdens de Grand Prix van Singapore faalde Aston Martin voor het eerst dit seizoen om een punt te scoren. Lance Stroll kon niet starten vanwege een ernstig ongeluk tijdens de kwalificatie op zaterdag. Fernando Alonso zelf kreeg te maken met een tijdstraf na een fout bij het binnenrijden van de pits.

Fernando Alonso: optimisme ondanks tegenslagen
In een interview ontkent Alonso enige frustratie met het Aston Martin team. "Ik ben uiterst tevreden met het project, zelfs tijdens moeilijke races zoals in Singapore en Monza," verklaart hij. "Onze gesprekken en vergaderingen zijn zeer productief. We leren meer tijdens de weekends waarin we minder presteren dan verwacht."

Toekomstvisie: grote stappen vooruit
Alonso benadrukt dat het team grote plannen heeft voor het komende seizoen. De resources en vastberadenheid binnen het team zijn indrukwekkend. "Dit is een nieuw team en een nieuwe positie voor ons," zegt Alonso. "We weten dat we ons ontwikkelingstempo volgend jaar moeten opvoeren."

Conclusie: een leerseizoen met veel potentie
Dit seizoen dient als een belangrijk leermoment voor het Aston Martin team. Ondanks de huidige problemen blijft het team, en met name Fernando Alonso, gefocust en optimistisch over wat er komen gaat.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;