Menu
© Red Bull
Nieuws

Sergio Perez reageert op geruchten over Daniel Ricciardo's wens voor zijn Red Bull-stoeltje

9 reacties | 1649x gelezen
20-09-2023 22:27

ewald | We zagen onlangs een interactie tussen Daniel Ricciardo en Sergio Perez. Er zijn geruchten in de F1-wereld dat Ricciardo zijn zinnen heeft gezet op het stoeltje van Red Bull die momenteel door Perez wordt bezet.

Bron: Formule1nieuws

De band tussen Ricciardo en Perez
Sergio Perez beschouwt Daniel als een goede vriend. “Daniel is een geweldige vriend voor me," zei Perez toen hem werd gevraagd naar de geruchten.
De professionele instelling van beide coureurs wordt gewaardeerd in de F1-wereld, en het is duidelijk dat, ondanks professionele rivaliteit, hun vriendschap intact blijft.

Terugblik op Ricciardo's reis
Daniel Ricciardo verliet de ‘senior’ Red Bull-zitplaats in 2018 en keerde kort terug naar AlphaTauri. Zijn ambitie om weer voor Red Bull te rijden is geen geheim. Ondanks een blessure aan zijn metacarpale in zijn linkerhand, heeft zijn verlangen om zichzelf te bewijzen naast Max Verstappen niet verminderd.

Perez's contract en zijn positie
Perez heeft een contract bij Red Bull dat loopt tot eind 2024. Hoewel Ricciardo duidelijk heeft gemaakt dat hij graag weer achter het stuur zou kruipen, blijft Perez kalm over de hele situatie. Na een sterke start van het seizoen, gevolgd door een dipje halverwege het seizoen, staat Perez nog steeds op de tweede plaats in het wereldkampioenschap.

“Dit is hoe de zaken gaan in deze sport,” merkte Perez op. Het draait allemaal om prestaties en het is van cruciaal belang dat elke coureur zijn best doet op het circuit.

Perez's reis in de F1
Perez stond op het punt de Formule 1 te verlaten aan het einde van 2020. Echter, Red Bull koos ervoor om Perez naast Verstappen te plaatsen in plaats van Alex Albon. Over deze tijd van onzekerheid zei de Mexicaanse coureur dat het belangrijk was om altijd je best te doen en te weten dat je alles hebt gegeven.

Afsluitende gedachten
In de snelle wereld van de Formule 1 kunnen dingen in een oogwenk veranderen. Hoewel er geruchten zijn, blijft de toekomst onzeker. Wat zeker is, is de professionaliteit en het talent van zowel Perez als Ricciardo.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;