Menu
© Pirelli
Nieuws

Zak Brown reageert op Lando Norris over mogelijke samenwerking met Max Verstappen

9 reacties | 3129x gelezen
20-09-2023 10:45

ewald | Lando Norris toont interesse in toekomstige samenwerking met Max Verstappen. Het lijkt erop dat Lando Norris niet vies is van het idee om in de toekomst zij aan zij te racen met Max Verstappen. Nu heeft McLaren CEO Zak Brown zijn mening over deze speculatie gegeven.

Bron: Formule1nieuws

Gesprek tussen Lando Norris en Zak Brown
Bij een recente ontmoeting in Monza werd Lando Norris rechtstreeks gevraagd of hij in de toekomst als teamgenoot van Verstappen zou willen optreden. Norris sloot deze mogelijkheid zeker niet uit. Hij antwoordde: "Het is zeker iets waar ik in de toekomst voor open zou staan. Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat Max waarschijnlijk een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is. Samenwerken met iemand van dat kaliber zou geweldig zijn. Ik nodigde hem onlangs uit bij McLaren, dus hij is altijd welkom."

Zak Brown's kijk op de zaak
Toen Zak Brown werd geconfronteerd met de suggestie dat Norris speelde met het idee om in de toekomst met Verstappen samen te werken, voelde hij dat de hype meer werd aangewakkerd door externe factoren dan door Norris zelf. Brown zei tijdens een persconferentie in Singapore: "Ik denk dat hij gewoon antwoordde op een vraag. De media hebben het verhaal wat opgeblazen, maar dat is typisch Formule 1."

De toekomst van Norris en Verstappen bij McLaren?
Hoewel Verstappen tot eind 2028 bij Red Bull is gecontracteerd, werd Brown ook gevraagd naar de hypothetische mogelijkheid van een partnerschap tussen Norris en Verstappen bij McLaren. Brown zou zeker een coureur van het kaliber van Verstappen verwelkomen als er een plek vrij was, maar voorlopig is dat niet het geval.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;