Menu
© Haas F1
Nieuws

Guenther Steiner en de geruchten over een rechtszaak van $900 miljoen tegen Gene Haas

9 reacties | 1261x gelezen
12-09-2023 10:12

ewald | Geruchten over een juridische actie van Steiner tegen Haas Onlangs is het gerucht verspreid dat Guenther Steiner, het hoofd van het Haas F1-team, een rechtszaak overweegt tegen team eigenaar Gene Haas voor een bedrag van maar liefst $900 miljoen. De oorsprong van deze bewering is gelinkt aan een veronderstelde overeenkomst uit 2016 tussen de twee prominente figuren in de Formule 1-wereld.

Bron: Joe Saward

De kern van het verhaal: een belofte van 50% eigenaarschap?
Volgens BusinessF1 Magazine geloofde Steiner dat hem 50% eigenaarschap van het F1-team was beloofd. Er wordt gesuggereerd dat Haas deze belofte niet is nagekomen. Dit zou de drijfveer zijn achter Steiners vermeende juridische actie. Desondanks lijkt Steiner zelf deze geruchten met een korreltje zout te nemen.

Reactie van Steiner op de speculaties
Steiner heeft zijn gevoelens over de geruchten duidelijk gemaakt: “Ik vertelde Gene dat ik naar verluidt een rechtszaak tegen hem zou aanspannen voor $900 miljoen,” zo vertelde hij aan F1-journalist Joe Saward. Zijn respons? “Succes daarmee!”. Hij vroeg zich hardop af: “Waar komen deze verhalen vandaan? Wie verzint ze?”

Steiner over zijn relatie met Haas
Verder benadrukte Steiner in een recent interview zijn solide band met Gene Haas. Hij omschreef Haas als een “zeer goede baas”, hoewel een strenge, een eigenschap die Steiner waardeert. De samenwerking tussen de twee mannen lijkt sterk en gegrondvest op wederzijds respect, wat de geruchten des te verrassender maakt.

De huidige positie van het Haas-team
Het Amerikaanse team bevindt zich momenteel op de achtste plek in het constructeursklassement met elf punten. Het blijft een team met passie en ambitie, geleid door twee mannen met een duidelijke visie voor de toekomst.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;