Menu
© Haas F1
Nieuws

Kevin Magnussen's openhartige bekentenis over moeilijke periode in zijn carrière

9 reacties | 925x gelezen
05-09-2023 22:40

ewald | Kevin Magnussen heeft toegegeven dat hij zich in "een van de zwakste" fases van zijn carrière bevindt, gezien de uitdagingen waar Haas voor staat op het circuit.

Bron: Formule1nieuws

Moeilijke tijden voor Haas
Tijdens de Grand Prix van Italië afgelopen weekend, eindigden Kevin Magnussen en zijn teamgenoot Nico Hulkenberg een ronde achterstand. Ze waren de laatste coureurs die de finish bereikten na een uitdagende middag voor Haas, waarbij de bandenproblemen in raceconditie aanhielden.

Reactie van Hulkenberg
Hulkenberg was minder vleiend over de huidige stand van zaken binnen het team. Hij is van mening dat de auto in zijn huidige staat “geen punten waard” is zonder upgrades. Ondertussen heeft Magnussen's periode zonder een top-10 finish zich uitgestrekt tot negen races.

Steiner's frustratie
Haas-teambaas Guenther Steiner was duidelijk gefrustreerd met zijn coureurs nadat beiden in Zandvoort een nieuwe voorvleugel hadden beschadigd. Dit weekend werd gevolgd door een algehele minder competitieve prestatie in Monza.

Vergelijking tussen Hulkenberg en Magnussen
Hoewel Hulkenberg over het algemeen beter heeft weten te kwalificeren dan Magnussen, hebben beiden moeite om punten te scoren tijdens de race. De laatste keer dat de Deen punten scoorde was tijdens de Grand Prix van Miami in mei.

Magnussen's perspectief
Toen hem werd gevraagd of hij zich in een van de meest 'frustrerende' momenten van zijn carrière bevindt, antwoordde Magnussen: “Zeker een van de zwakste, naar mijn idee. Maar ik geloof nog steeds dat het team sterker staat dan ooit tevoren. We hebben misschien een van de zwakste auto's, maar ik zie een solide basis binnen het team. Ik denk dat we het veel beter kunnen doen en dat we dat ook zullen doen. Het gaat nu vooral om geduld hebben. Er wordt achter de schermen hard gewerkt en we moeten geduld hebben tot we die onderdelen op de auto kunnen zetten. Uiteindelijk moeten we ons werk doen met wat we nu hebben.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;