Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko's visie op Mercedes en Verstappen's zegereeks

9 reacties | 973x gelezen
05-09-2023 07:45

ewald | Helmut Marko's recente opmerkingen belichten de dynamiek tussen Red Bull Racing en Mercedes, te midden van Max Verstappen's indrukwekkende prestaties dit seizoen.

Bron: Formule1nieuws

De onverslaanbare prestaties van Verstappen
Max Verstappen heeft onlangs een indrukwekkende mijlpaal bereikt op het Autodromo Nazionale Monza, door tien opeenvolgende Grands Prix te zegevieren. Deze ongeëvenaarde prestatie onderstreept niet alleen zijn dominantie als coureur, maar ook de onfeilbare prestaties van Red Bull Racing dit seizoen.

Mercedes' visie
Mercedes heeft echter niet nagelaten hun eigen observaties en meningen te delen over Verstappen's zegereeks. Lewis Hamilton heeft opgemerkt dat hij in het verleden sterkere teamgenoten heeft gehad dan Verstappen. Bovendien heeft Toto Wolff gesuggereerd dat de RB19 misschien voornamelijk is afgestemd op Verstappen's rijstijl. Hij merkte ook op dat het nieuwe record van Verstappen voornamelijk een interessante toevoeging is voor Wikipedia.

Red Bull's reactie
Marko, daarentegen, gelooft dat deze opmerkingen van Mercedes het duidelijke contrast tussen de twee teams laten zien. Volgens hem ligt de focus van Red Bull Racing puur op hun eigen prestaties, en ze laten zich niet afleiden door wat Mercedes doet of zegt, tenzij ze een "serieuze tegenstander" zijn. Christian Horner heeft ook gereageerd op de suggestie van Wolff over de RB19, maar koos ervoor om niet verder in te gaan op de discussie en in plaats daarvan de prestaties van Verstappen te benadrukken.

Horner's standpunt
Horner is van mening dat niets de glans van Verstappen's prestaties mag wegnemen. Volgens hem verdient Verstappen alle erkenning en lof voor zijn huidige prestaties. Dit is een zeldzaam moment in de sport, en het moet worden erkend en gevierd.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;