Menu
© Ferrari
Nieuws

Vasseur benadrukt de kernwaarden van Ferrari: 'Nieuwe gezichten bepalen niet het succes'

9 reacties | 931x gelezen
29-08-2023 21:25

ewald | Het Formule 1-team van Ferrari staat synoniem voor passie, snelheid en traditie. Echter, de recente personele verschuivingen binnen het team hebben geleid tot enige speculatie over hun toekomstige prestaties. Frederic Vasseur, de nieuwe teambaas van Ferrari, heeft recentelijk enkele cruciale inzichten gedeeld over de visie van het team en de verwachtingen voor de komende jaren.

Bron: Formule1nieuws

De onophoudelijke transformatie van Ferrari's technische team
Het afgelopen jaar heeft het technische team van Ferrari enkele significante veranderingen ondergaan. Met het vertrek van prominente figuren zoals Mattia Binotto, Laurent Mekies en David Sanchez, stonden er grote schoenen te vullen. Toch heeft de aanstelling van Frederic Vasseur en de aanstaande komst van Loic Serra - voormalig Mercedes-medewerker en toekomstige performance director - veel belofte gebracht voor de Scuderia.

Vasseur's visie: focus op het heden zonder het toekomstige potentieel te negeren
Op de aanloop naar de F1-race in Zandvoort deelde Vasseur zijn perspectief over het huidige team en hun strategie voor de toekomst. Hij benadrukte dat hoewel er nieuwe talenten op komst zijn, het huidige team niet mag worden onderschat. "Het belangrijkste voor ons is om ons huidige potentieel te maximaliseren. Wachten op nieuw talent mag geen excuus zijn voor het uitstellen van succes," zei Vasseur.

De uitdagingen van het aantrekken van topkwaliteit
Het rekruteren van hooggekwalificeerd personeel in de Formule 1-wereld is geen eenvoudige taak. Vasseur deelde zijn frustraties over dit langdurige proces. Hij vertelde dat het rekruteren van de juiste mensen soms wel jaren kan duren en hoe belangrijk het is om op dit moment aan deze uitdaging te werken. "Hoewel dit proces soms tijdrovend en vermoeiend is, geloof ik dat we op de juiste weg zijn," voegde hij eraan toe.

Geloof in de huidige dynamiek
Ondanks dat Ferrari in het begin van 2022 de wind in de zeilen leek te hebben, kende het team een terugval naarmate het seizoen vorderde. Hoewel hun prestaties dit jaar nog niet op het verwachte niveau zijn, is het vertrouwen binnen het team onwankelbaar. Vasseur blijft geloven in de capaciteiten van het huidige team en is ervan overtuigd dat de nieuwkomers zullen bijdragen aan hun streven naar uitmuntendheid.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;