Menu
© AlphaTauri
Nieuws

AlphaTauri benoemt Lawson als tijdelijke vervanging voor Ricciardo

9 reacties | 1021x gelezen
28-08-2023 21:14

ewald | Het Formule 1-seizoen 2023 kent een onverwachte wending na de blessure van Daniel Ricciardo. De veelbesproken keuze van AlphaTauri om Liam Lawson als tijdelijke vervanger aan te wijzen, heeft de wereld van de autosport in beroering gebracht.

Bron: Formule1nieuws

Liam Lawson stapt in voor de geblesseerde Ricciardo
Na het ongelukkige incident waarbij Ricciardo tijdens de tweede vrije training zijn middenhandsbeentje brak, was er onmiddellijke speculatie over wie zijn plek zou innemen. Liam Lawson, de reservecoureur van het team, werd uiteindelijk gekozen. Hij heeft tijdens het afgelopen weekend in Zandvoort al bewezen een waardige vervanger te zijn.

Tevredenheid over Lawson's prestaties
De plotselinge verschijning van Lawson in Zandvoort werd alom geprezen. Ondanks de korte voorbereidingstijd liet hij een indrukwekkende performance zien, wat het vertrouwen van AlphaTauri in zijn capaciteiten versterkte. Het Italiaanse zusterteam van Red Bull Racing heeft nu bevestigd dat Lawson Ricciardo zal vervangen tot de Australiër weer volledig hersteld is.

Toekomstperspectieven voor AlphaTauri
Met de aanwezigheid van Liam Lawson lijkt AlphaTauri een sterke line-up te hebben naast Yuki Tsunoda. Terwijl de autosportwereld met ingehouden adem wacht op Ricciardo's herstel, zal het interessant zijn om te zien hoe Lawson zich de komende races zal onderscheiden.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;