Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton over zijn succesvolle dag in Zandvoort

9 reacties | 920x gelezen
25-08-2023 22:05

ewald | Het Mercedes-team heeft een indrukwekkende prestatie geleverd tijdens de vrije trainingen in Zandvoort. Onder leiding van Lewis Hamilton, toonden zij hun dominantie en technische vaardigheid op het circuit.

Bron: Formule1nieuws

Sterke start voor Mercedes in Zandvoort
Het was een dag waarop het Mercedes-team hun competitieve vermogen liet zien. Met updates die hun vruchten afwierpen, bleven zij niet ver achter bij Red Bull Racing en Lando Norris. Deze updates bleken cruciaal in de strategie van het team voor de komende races.

Hamilton's dominantie op de baan
Lewis Hamilton, de zevenvoudige wereldkampioen, was duidelijk in zijn element. Ondanks een elfde plaats in de eerste vrije training, maakte hij een indrukwekkende comeback in de tweede training en verbeterde zijn tijd met ruim een seconde. Deze prestatie plaatste hem op de vierde positie, wat zijn zelfvertrouwen voor de volgende races alleen maar zal versterken.

Hamilton deelde zijn enthousiasme: "Het was een geweldige dag voor mij. Vanaf de eerste ronde voelde de auto competitief aan. We hebben enkele aanpassingen gedaan voor VT2 en ik kijk uit naar de mogelijkheden van morgen."

Vooruitzicht
De vrije trainingen in Zandvoort waren slechts een voorproefje van wat nog komen gaat. Met teams die continu innoveren en strategieën aanpassen, belooft het een spannend raceweekend te worden.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;