Menu
© Haas F1
Nieuws

Haas Formule 1 Team: Continuïteit in 2024 met Magnussen en Hülkenberg

9 reacties | 927x gelezen
24-08-2023 22:12

ewald | Haas, een prominent team in de Formule 1-wereld, heeft officieel aangekondigd dat zowel Kevin Magnussen als Nico Hülkenberg hun stuurkunsten zullen blijven vertonen voor het team in 2024.

Bron: Formule1nieuws

Tevredenheid over de prestaties
Haas heeft duidelijk aangegeven bijzonder content te zijn over de bijdrage en prestaties van dit dynamische duo. Onder leiding van teambaas Guenther Steiner heeft het team genoten van een vruchtbare samenwerking. Magnussen, met zijn diepgaande ervaring bij Haas, heeft de teamdynamiek versterkt. Aan de andere kant heeft Hülkenberg, ondanks zijn recentere toetreding, snel zijn draai gevonden en zich moeiteloos geïntegreerd.

Steiner prijst zijn rijders
Guenther Steiner onderstreepte het belang van continuïteit in zijn team. Over Kevin Magnussen merkte hij op: "Met zijn reeds 113 starts voor ons team hebben we een helder inzicht in zijn capaciteiten. Zijn kennis en ervaring zijn onmiskenbaar waardevol voor onze organisatie." Nico Hülkenberg, die zijn benadering zonder poespas heeft laten zien, werd eveneens geprezen door Steiner: "Hij nadert de 200 starts in de Formule 1, en we zijn bevoorrecht om zijn expertise in ons team te hebben."

Woorden van de coureurs
Magnussen uitte zijn vreugde over het verlengde contract en de kansen die voor hem liggen bij het MoneyGram Haas F1 Team. Hülkenberg, die momenteel boven zijn teamgenoot staat in het coureurskampioenschap, benadrukte de voordelen van vroege zekerheid voor het komende seizoen.

Vooruitzichten voor 2024
Met zowel Magnussen als Hülkenberg aan boord voor 2024, ligt de toekomst er rooskleurig uit voor Haas. In een competitief middenveld is het team vastbesloten om hun prestaties te verbeteren en te bouwen op de successen van de afgelopen jaren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;