Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull Racing: Nieuwe update RB19 en voorbereidingen voor RB20

9 reacties | 1232x gelezen
20-08-2023 20:27

ewald | Hoewel het Red Bull Racing team en Max Verstappen al dominante posities innemen in de kampioenschappen, blijft het team zich inzetten voor verdere ontwikkelingen. Recentelijk onthulde hoofd-engineer Paul Monaghan enkele interessante details over hun plannen voor zowel de RB19 als de aankomende RB20.

Bron: Formule1nieuws

Nieuwe update voor de RB19
Het lijkt erop dat het Red Bull Racing team niet alleen gefocust is op hun toekomstige wagen, de RB20, maar nog steeds betrokken is bij de doorontwikkeling van de RB19. Volgens Monaghan is er nog minstens één significante update gepland voor dit model. "Er komt in ieder geval nog één echte stap aan met de RB19 voor het einde van dit seizoen," bevestigt hij.

De recente updates, waaronder de opvallende 'brievenbus'-opening van de sidepods die in Hongarije werd gepresenteerd, hebben de prestaties van de RB19 al verbeterd. Deze wijzigingen droegen bij aan de al indrukwekkende snelheid van de wagen, en het team verwacht dat verdere updates dit nog zullen versterken.

Vooruitzichten voor RB20 en de strategie van Red Bull Racing
Naast het werk aan de RB19, is de voorbereiding voor de RB20 al in volle gang. Het is mogelijk dat enkele van de komende updates voor de RB19 eigenlijk bedoeld zijn als tests voor de RB20. Monaghan merkte op: "Richting het einde van het jaar kunnen we nog enkele dingen op de auto zetten, maar alleen als we denken dat het valide is om die dingen dit jaar alvast te brengen."

Het doel van het team, zoals eerder uitgelegd door teambaas Christian Horner aan het begin van het seizoen, was om een voorsprong op te bouwen. Dit om ervoor te zorgen dat wanneer andere teams hen zouden benaderen, er al een aanzienlijke marge was gecreëerd. Dit blijkt een succesvolle strategie te zijn geweest, aangezien Mercedes momenteel 256 punten achter ligt.

Conclusie
De toekomst ziet er rooskleurig uit voor het Red Bull Racing team en Max Verstappen. Met voortdurende updates aan de RB19 en voorbereidingen voor de RB20, toont het team hun vastberadenheid om aan de top van de F1 te blijven. Het is duidelijk dat hun strategie van vooruitdenken en innovatie zijn vruchten afwerpt.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;