Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton Voorziet een Verschuiving in de Rangschikking na de Zomerstop

9 reacties | 1345x gelezen
04-08-2023 14:27

ewald | Lewis Hamilton heeft een gedetailleerd overzicht gegeven van de aspecten waar Mercedes aan moet werken om hun raceauto te versnellen. Deze opmerkingen kwamen net voor de zomerstop, waarin hij een verscheidenheid aan onderwerpen behandelde, waaronder de auto, de balans en de voortdurende noodzaak voor meer downforce.

Bron: Formule1nieuws

Verbeterpunten voor Mercedes
Hamilton, een zevenvoudig wereldkampioen, heeft duidelijk gemaakt dat er op verschillende gebieden nog werk aan de winkel is. "De auto, de balans, daar moeten we nog aan werken en we hebben zoals altijd meer downforce nodig," zei hij strijdvaardig. Hij benadrukte ook de toewijding van het team in de fabriek, die volledig geconcentreerd zijn op het verbeteren van de auto en op het streven naar een tweede plaats in het constructeurskampioenschap, evenals een poging om de derde plaats in het rijderskampioenschap te bemachtigen.

Voorspelde Veranderingen in de Rangorde
Volgens Hamilton zou de rangorde achter Red Bulls in de tweede helft van het seizoen aanzienlijk kunnen veranderen. "Ik weet niet hoeveel ontwikkeling teams zullen doen in het tweede deel van het seizoen, maar ik denk dat er een verschuiving zal komen," voorspelde hij. Hij ging verder met speculeren over de prestaties van andere teams. "Ik bedoel, ik weet niet wat er met Aston Martin is gebeurd en hoe ze een stap terug hebben gedaan, maar ik weet zeker dat McLaren sterk zal zijn in de tweede fase."

Concurrerende Teams in het Circuit
Hamilton heeft ook gesproken over de nauwe concurrentie tussen Ferrari en Mercedes. "Ferrari en wij, we zijn allemaal heel erg close. Dus afhankelijk van de baan, ben ik er zeker van dat er enige verandering van posities zal zijn," zei hij.

In de laatste vier Grand Prix heeft McLaren na Red Bull de meeste punten gescoord, terwijl Aston Martin momenteel het vijfde team is. In het begin van 2023 waren de rollen echter aanzienlijk omgedraaid.

Kijk Vooruit
Lewis Hamilton en Mercedes zullen zeker kijken naar de tweede helft van het seizoen met veel hoop en anticipatie. De combinatie van intensieve inspanningen in de fabriek en verbeteringen aan de raceauto kan ze een sterke kans geven om hoger te eindigen in het kampioenschap dan ze momenteel staan.

Besluit
Het zal interessant zijn om te zien hoe deze voorspellingen en verwachtingen zich zullen ontvouwen in de tweede helft van het Formule 1-seizoen 2023. Hamilton's vastberadenheid en focus, samen met de vastberaden inspanningen van het Mercedes team, kunnen het recept zijn voor een boeiende comeback in de rest van het seizoen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;