Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: De Successen van Red Bull komen door Team-work

9 reacties | 995x gelezen
01-08-2023 10:25

ewald | Formule 1 en Red Bull Racing hebben de handen ineengeslagen in een zegereeks die zijn weerga in de geschiedenis van de sport niet kent. Christian Horner, de trotse teambaas van Red Bull Racing, geeft het cruciale ingrediënt van deze successen prijs: teamwork.

Bron: Sky Sports

De Ongeslagen Race naar de Zomerstop
Het Formule 1-seizoen van dit jaar is gedomineerd door één naam: Red Bull Racing. Elk van de races in de eerste seizoenshelft is gewonnen door dit team, met Max Verstappen en Sergio Pérez aan het roer.

Verstappen heeft tien overwinningen op zijn naam staan, terwijl Pérez ook indruk heeft gemaakt met twee overwinningen. Deze ongeëvenaarde prestaties zorgen voor een sfeer van onoverwinnelijkheid.

Horner merkt op: "Het gaat allemaal om teamwork en iedereen heeft zijn aandeel. Dat is waar het team de eerste twaalf races van het jaar mee bezig is geweest en om ongeslagen de zomerpauze in te gaan, is verbazingwekkend".

Vooruitzicht op Zandvoort
Na het succes van de eerste seizoenshelft, blijft de focus van Horner scherp op de aanstaande race in Zandvoort. Zijn blik op de toekomst is net zo ambitieus als voorheen: "We willen het momentum vasthouden en het race voor race bekijken. Dat we ongeslagen zijn tot dit punt had ik nooit durven dromen. Dat is nog nooit eerder bereikt en we zullen na de pauze terugkomen en kijken of we dit geweldige momentum kunnen behouden gedurende zoveel mogelijk races als we kunnen."

Een Historisch Moment: Het Breken van McLaren’s Record
Red Bull's zegereeks heeft ook geleid tot het verbreken van het record van McLaren uit 1988. Horner is terecht trots op deze prestatie: "We hebben 20 van de laatste 21 races gewonnen, wat een ongelooflijke prestatie is. Het is misschien niet populair bij de fans omdat het voorspelbaar is, maar we zijn gewoon gefocust op het proberen het beste eruit te halen dat we kunnen, en het is een heel bijzonder moment voor dit team omdat het historisch is."

De Kracht van Teamwork en Focus
Hoewel de dominantie van Red Bull Racing bij een deel van de Formule 1-fans misschien niet in de smaak valt, zijn deze successen een bewijs van de kracht van teamwork, focus en vasthoudendheid. Met Christian Horner aan het stuur, blijft Red Bull Racing zich richten op het leveren van topprestaties, race na race. Het is deze niet-aflatende vastberadenheid die hen naar het podium heeft gebracht en hopelijk zal blijven brengen.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;