Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen schittert in de nieuwste Heineken-campagne

9 reacties | 1170x gelezen
26-07-2023 14:27

ewald | De rol van Max Verstappen in de Heineken-campagne Tweevoudig wereldkampioen Formule 1, Max Verstappen, treedt op als het boegbeeld van de nieuwste wereldwijde campagne van Heineken, die de boodschap verspreidt tegen rijden onder invloed. De campagne promoot het 0.0 alcoholvrije bier van Heineken, en is gecreëerd door het interne bureau van Publicis Italië, Le Pub.

Bron: Formule1nieuws

De tv-spot, getiteld "De beste coureur", toont Verstappen die zijn rol als merkambassadeur voortzet. De 25-jarige Formule 1-ster geeft een nieuwe draai aan een oude boodschap met een achtergrondmuziek die een variant is van het nummer "Baby You Can Drive My Car" van The Beatles.

Wereldwijde verspreiding en impact
De campagne, die zowel op online, sociale als alle andere digitale media te zien zal zijn, heeft de potentie om wereldwijd invloed uit te oefenen. Door de bekendheid en populariteit van Max Verstappen, hoopt Heineken zijn boodschap van verantwoord drinken te verspreiden.

Max Verstappen benadrukte het belang van deze boodschap door te verklaren: "Als F1-coureur is het maken van de juiste keuzes, zowel op als naast de baan, van vitaal belang voor succes. Tijdens het rijden is die duidelijkheid en vastberadenheid cruciaal, vooral als het om veiligheid gaat."

Heineken's engagement voor verantwoorde consumptie
Bruno Bertelli, global chief executive van Le Pub, global chief creative officer bij Publicis Worldwide en chief creative officer van Publicis Groupe Italy, sprak zijn bewondering uit voor Heineken's voortdurende betrokkenheid bij verantwoorde consumptie. Het merk heeft volgens Bertelli altijd op een geestige manier cultureel bewustzijn getoond voor wereldwijde problemen en de jongere generaties.
Belang van de boodschap
De campagne is niet alleen vermakelijk, maar draagt ook een belangrijke boodschap uit. Max Verstappen hoopt dat iedereen niet alleen van de film geniet, maar ook de belangrijke boodschap erachter serieus neemt. Verstappen onderstreept het belang van de juiste keuzes maken, zowel op als naast de baan, voor succes en veiligheid.

Conclusie
De betrokkenheid van Max Verstappen bij de Heineken-campagne tegen rijden onder invloed, helpt het bewustzijn te vergroten over het belang van verantwoord drinken.

Zijn rol als wereldwijd boegbeeld ondersteunt de boodschap dat rijden onder invloed onaanvaardbaar is, en dat we allen de juiste keuzes moeten maken voor onze eigen veiligheid en die van anderen. Deze campagne toont niet alleen aan dat Heineken streeft naar verantwoorde consumptie, maar ook dat Max Verstappen zich inzet voor de veiligheid op en naast de baan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;