Menu
© Pirelli
Nieuws

Marko: Verstappen heeft meer te bieden dan we nu zien

9 reacties | 3330x gelezen
26-07-2023 13:58

ewald | Na de Grand Prix van Hongarije gelooft Helmut Marko, de adviseur van Red Bull Racing, stellig dat Max Verstappen nog meer te bieden heeft dan hij tot nu toe heeft laten zien. Het is een angstwekkende gedachte voor de concurrentie van Red Bull Racing, vooral omdat de volgende race plaatsvindt op het circuit van Spa-Francorchamps. Vorig jaar liet Verstappen zijn klasse zien door te winnen, zelfs terwijl hij vanaf de 14e plaats startte.

Bron: Formule1nieuws

De Verborgen Kracht van de Red Bull-coureur
Volgens Marko is de superioriteit van Verstappen nog niet volledig aan het licht gekomen. Tijdens de race in Hongarije hield de concurrentie hoop op een spannende strijd, voornamelijk door de poleposition van Lewis Hamilton en de sterke aanwezigheid van McLaren. Maar zondag bleek het een gemakkelijke dag voor Verstappen, die nog veel snelheid in zijn mars had. 'We zijn veel sterker tijdens de race. Max had eigenlijk nog sneller kunnen rijden, hij zat nog lang niet op de limiet,' merkte Marko op.

Opwaartse Trend voor Pérez, een Extra Troef voor Red Bull
Terwijl Verstappen de Formule 1-wereld domineert, zien we ook een opwaartse trend bij Sergio Pérez. Ondanks enige kritiek in de media, bekrachtigt het management van Red Bull hun steun voor de coureur. 'Hij is nu al veel beter. Hij ging van de negende naar de derde plaats. Een opwaartse trend is zichtbaar,' loofde Marko Pérez.

De Voorspelde Regen: Een Voordeel voor Verstappen?
Ook de voorspelde regen voor het aankomende weekend zou geen probleem moeten zijn voor de regerend wereldkampioen. Integendeel, volgens Marko zou de superioriteit van Verstappen in de regen nog duidelijker worden. Gezien zijn prestaties in het verleden in regenachtige omstandigheden, zou dit zeker het geval kunnen zijn.

Conclusie: Verstappen, Klaar voor Verdere Dominantie
Als we de voorspellingen van Marko in ogenschouw nemen, zullen we waarschijnlijk meer dominante optredens van Verstappen zien, te beginnen met de Grand Prix van België van het aankomende weekend. De concurrentie zal hun strategieën moeten heroverwegen om het hoofd te bieden aan de voortdurende dominantie van Red Bull en Verstappen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;