Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes: Begrijpen de Luchtstromen Onder Onze Auto niet

9 reacties | 1167x gelezen
25-07-2023 22:20

ewald | Mercedes-team heeft toegegeven dat ze nog niet volledig begrijpen hoe de luchtstromen onder hun W14 functioneren. Lewis Hamilton noemt het 'verbijsterend' hoe de lucht onder zijn auto precies stroomt.

Bron: Formule1nieuws

De Verdieping in Luchtstromen Onder de W14
Volgens Lewis Hamilton is zijn team vooral op zoek naar verbeteringen in de luchtstroom onder de auto. "We hebben nieuwe tools ontwikkeld om te begrijpen hoe alle stromen onder de auto lopen. Al deze luchtstromen, het is verbijsterend om te zien wat er onder de auto gebeurt. Dat is veel meer dan de vorige generatie auto's. Dit begrip kost veel tijd."

Andrew Shovlin Over de Luchtstromen
Ook Andrew Shovlin, de directeur van de trackside engineering, bevestigt dat de luchtstromen grondig onderzocht moeten worden. "Met de oude regels hadden we een goed begrip van hoe het werkte. We hoefden geen rekening te houden met hoe de auto presteerde in dynamische situaties. We hadden een bepaalde set-up voor de rolhoek, de stuurinrichtingshoek en de rijhoogte, waarvan we wisten hoe deze zou presteren. De luchtstromen onder de auto's, onder elke auto, zijn nu veel complexer en kortstondiger."

De Toekomst voor Mercedes
De uitdagingen van dit seizoen zijn duidelijk, maar het team van Mercedes toont een vastberadenheid en veerkracht die hun potentieel voor groei benadrukken. Met voortdurende inspanningen en innovatie, en een verbeterd begrip van de 'verbijsterende' luchtstromen onder hun W14, kunnen we uitkijken naar de verdere evolutie van dit team in de Formule 1-wereld.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;