Menu
© AlphaTauri
Nieuws

Tijdens raceweekend in Zandvoort Geen opnames voor F1-film met Brad Pitt

9 reacties | 1257x gelezen
24-07-2023 10:16

ewald | Het racewereldje gonst van de geruchten en verwachtingen rondom de langverwachte Formule 1-film, waar niemand minder dan Hollywood-icoon Brad Pitt zijn opwachting zal maken. De opnames van deze veelbesproken film zijn al in volle gang en hebben al enige opwinding veroorzaakt. Zo werd er gefilmd op het Silverstone-circuit, waar de charismatische Pitt enkele rondes aflegde. Ook in Boedapest waren de camera's aan het draaien, maar helaas niet op de baan zelf. Nu, na veel speculatie, heeft De Telegraaf maandagochtend het verlossende woord: er zullen geen opnames plaatsvinden tijdens het weekend van de Grand Prix van Nederland in Zandvoort.

Bron: Telegraaf

Brad Pitt in de schijnwerpers
De film, waarin Brad Pitt gestalte zal geven aan de fictieve Formule 1-coureur Sonny Hayes, heeft de gemoederen flink beziggehouden. Het is geen verrassing dat fans over de hele wereld reikhalzend uitkijken naar deze opmerkelijke rol van de gevierde acteur. De betrokkenheid van Formule 1-kampioen Lewis Hamilton bij het script van de film heeft de verwachtingen alleen maar verder opgezweept. Tijdens het Grand Prix-weekend van Groot-Brittannië kregen we een glimp te zien van de film, waarbij enkele details prijsgegeven werden.

Het mysterie rondom de film
Hoewel het enthousiasme onder de fans groeit, blijft de naam van de film vooralsnog gehuld in mysterie. In een tijdperk waarin filmfans smachten naar informatie en nieuwtjes, houdt deze productie de kaarten stevig tegen de borst. De benaming "APX GP" voor het team van hoofdrolspeler Pitt is het enige puzzelstukje dat we tot nu toe hebben kunnen bemachtigen. Een enigmatische titel die ongetwijfeld nog veel speculatie zal veroorzaken.

Geen opnames in Zandvoort
Eerder gingen er geruchten dat er mogelijk opnames zouden plaatsvinden in het legendarische Zandvoort, waar het Nederlandse racepubliek in grote getale aanwezig zou zijn om de wereldberoemde acteur te bewonderen. Echter, nu blijkt dat deze geruchten de prullenbak in kunnen. Er zal geen filmcrew te vinden zijn op het circuit tijdens het Grand Prix-weekend in Zandvoort. Dit nieuws zal ongetwijfeld menig fan teleurstellen, maar de productie van een film van dergelijke omvang vergt nu eenmaal een strakke planning en weloverwogen keuzes.

Een gemiste kans voor Nederlandse fans
Het is spijtig nieuws voor de Nederlandse fans van zowel de Formule 1 als Brad Pitt. De hoop om de Hollywood-superster in levenden lijve te aanschouwen tijdens het raceweekend in Zandvoort is nu de grond in geboord. Desalniettemin kan het publiek zich troosten met het vooruitzicht van een indrukwekkende Formule 1-film, waarin Pitt de adrenaline en sensatie van de racewereld op meesterlijke wijze tot leven zal brengen.

Conclusie
Met het definitieve besluit om geen opnames te maken tijdens het Grand Prix-weekend in Zandvoort, houdt de filmproductie de spanning en nieuwsgierigheid rondom de film op het hoogtepunt. De keuze om Brad Pitt in de rol van Formule 1-coureur Sonny Hayes te zien schitteren, zal ongetwijfeld een gouden zet blijken te zijn. Hoewel Nederlandse fans hun idool niet in actie kunnen zien op het circuit, zal de verwachting en opwinding rondom deze film onverminderd voortduren tot het moment dat het doek eindelijk opgaat voor deze langverwachte productie.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;