Menu
© Mercedes
Nieuws

Nieuwe liefde? Lewis Hamilton gefotografeerd met twee vrouwen in Ibiza

9 reacties | 1099x gelezen
18-07-2023 12:28

ewald | In de nasleep van zijn veertiende podiumplaats tijdens de recente Britse Grand Prix, heeft Lewis Hamilton genoten van wat vrije tijd voorafgaand aan de Hongaarse Grand Prix van dit weekend. Hij verbleef op een jacht in Ibiza, waar hij werd gezien met filmregisseur Baz Luhrmann en zijn vrouw Catherine Martin, evenals twee vrouwen.

Bron: Formule1nieuws

Hamilton werd gespot in het gezelschap van de Noorse tennisster Jenny Stray Spetalen en de Mexicaanse actrice Eiza Gonzalez, wat twijfels doet rijzen over zijn vermeende relatie met popicoon Shakira. Er was gespeculeerd over een mogelijke romance tussen Hamilton en de Colombiaanse popster, aangezien zij aanwezig was bij drie races dit seizoen.

Shakira werd gezien in Miami, Barcelona en Silverstone, waar ze de 38-jarige coureur aanmoedigde. Ze bezochten ook een nachtclub na de Britse Grand Prix en waren na de andere twee races samen te zien.

Hamilton werd eerder al gespot op een boot met Shakira in Miami, gevolgd door een diner in Barcelona. Ondanks dit alles ontbrak Shakira in Ibiza en bracht Hamilton in plaats daarvan tijd door met de 20-jarige Spetalen en de 33-jarige Gonzalez. Het lijkt erop dat Hamilton genoten heeft van een geweldige trip naar Ibiza, waar hij gefotografeerd werd op een flyboard in de Middellandse Zee.

Hamilton is een groot liefhebber van de zee en watersporten. Hij waardeert het feit dat dit hem "negatieve energie laat verdwijnen". "Ik zou zeggen dat ik veel meer zwem dan surf [lachend">. Ik ben zo competitief dat ik voor bijna elke golf peddel," vertelde Hamilton vorig jaar aan GQ. "Ik kan urenlang daarbuiten zijn en 100 golven missen, maar vijf goede golven pakken op een dag.

Wat ik er echt leuk aan vind, is dat je je telefoon niet bij je hebt, het is tijd voor jezelf, je hebt tijd om na te denken en gewoon de golven te laten doorgaan en te waarderen hoe krachtig moeder natuur is. "Ik voel ook dat de oceaan erg reinigend is en ik vind het gewoon fijn om negatieve energie kwijt te raken." Zijn focus zal dit weekend zeker verschuiven naar de Hungaroring, een circuit waar hij al acht keer heeft weten te winnen.

Lewis Hamilton's ontspanning in Ibiza
Na een intensieve periode in de Formule 1, met recentelijk zijn veertiende podiumplaats tijdens de Britse Grand Prix, heeft Lewis Hamilton de tijd genomen om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Ibiza. De wereldkampioen werd gespot op een luxueus jacht in het gezelschap van enkele opmerkelijke personen.

Samen met filmregisseur Baz Luhrmann en zijn vrouw Catherine Martin
Op het jacht werd Hamilton vergezeld door niemand minder dan de gerenommeerde filmregisseur Baz Luhrmann en zijn vrouw Catherine Martin. Dit illustere gezelschap genoot van de zon, de zee en de adembenemende uitzichten die Ibiza te bieden heeft. Het is duidelijk dat Hamilton zich in goed gezelschap bevond tijdens zijn welverdiende pauze.

Gespot met Jenny Stray Spetalen en Eiza Gonzalez
Naast de aanwezigheid van het regisseurskoppel werd Hamilton ook gezien met twee opvallende dames. De Noorse tennisster Jenny Stray Spetalen en de Mexicaanse actrice Eiza Gonzalez vergezelden de coureur tijdens zijn verblijf op het jacht. Dit heeft geleid tot speculaties en twijfels over de vermeende relatie tussen Hamilton en popicoon Shakira.

Twijfels over de relatie met Shakira
Er waren eerder geruchten ontstaan over een mogelijke romance tussen Hamilton en de beroemde Colombiaanse zangeres Shakira. Zij was aanwezig bij meerdere races dit seizoen en werd gezien in Miami, Barcelona en Silverstone, waar ze de 38-jarige coureur aanmoedigde. Ook na de races werden Hamilton en Shakira samen gespot, waarbij ze samen tijd doorbrachten op een boot in Miami en een romantisch diner hadden in Barcelona.

Ibiza zonder Shakira
Opvallend genoeg ontbrak Shakira in Ibiza tijdens Hamilton's uitstapje op het jacht. In plaats daarvan koos Hamilton ervoor om tijd door te brengen met de 20-jarige Jenny Stray Spetalen en de 33-jarige Eiza Gonzalez. De afwezigheid van Shakira heeft geleid tot speculaties over de status van hun vermeende relatie.

Genieten van de zee en watersport
Het is geen geheim dat Hamilton een grote liefhebber is van de zee en watersporten. Hij waardeert de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van de Formule 1 en zich onder te dompelen in de rustgevende omgeving van de oceaan. Hamilton werd gefotografeerd op een flyboard in de Middellandse Zee, waarbij hij genoot van de adrenaline en het plezier dat de watersport met zich meebrengt. Voor Hamilton is dit niet alleen een vorm van ontspanning, maar ook een manier om negatieve energie los te laten en dichter bij de kracht van moeder natuur te komen.

Focus op de aankomende Hungaroring Grand Prix
Terwijl Hamilton genoot van zijn tijd in Ibiza, is zijn aandacht nu gericht op de aankomende Hungaroring Grand Prix. Dit is een circuit waar Hamilton in het verleden veel succes heeft behaald, met maar liefst acht overwinningen op zijn naam. De Hungaroring staat bekend om zijn uitdagende lay-out en technische karakter, waardoor het een favoriet is onder zowel coureurs als fans. Hamilton zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zijn indrukwekkende staat van dienst op dit circuit voort te zetten en opnieuw te streven naar een podiumplaats.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;