Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappens vriendin doorbreekt stilte over geruchten over een mogelijke breuk

9 reacties | 714108x gelezen
14-07-2023 22:17

ewald | Formule 1-fans speculeerden over de status van de relatie tussen Kelly Piquet en Formule 1-coureur Max Verstappen. Echter heeft het Braziliaanse model deze geruchten snel de kop in gedrukt.

Bron: Formule1nieuws

Er ontstonden zorgen toen sommige gebruikers op sociale media opmerkten dat Piquet's Instagram-profiel geen hoogtepunt meer toonde dat gewijd was aan haar vriend, Max Verstappen. Het bleek echter een technische storing te zijn, en Piquet verduidelijkte de situatie door een verhaal te delen ter ere van Verstappen's succes in het veiligstellen van zijn vierde opeenvolgende pole position in Oostenrijk.

Piquet, bekend om haar glamoureuze levensstijl en haar connecties binnen de Formule 1 als dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, is een constante bron van steun voor Verstappen.

Het koppel leidt een jetsetleven en reist samen de wereld rond. Piquet had eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat en heeft samen met hem een dochter, Penelope. Terwijl Piquet's relatie met Verstappen zich blijft ontwikkelen, werd haar vader, Nelson Piquet, eerder dit jaar geconfronteerd met controverse.
In maart kreeg hij een boete van £780.000 opgelegd wegens racistische en homofobe opmerkingen over Lewis Hamilton. De Braziliaanse rechtbank oordeelde tegen de drievoudig wereldkampioen nadat hij was gefilmd terwijl hij een racistische opmerking maakte over Hamilton tijdens een podcast.

Nelson Piquet maakte denigrerende opmerkingen over Hamilton, inclusief het gebruik van homofobe taal. De aanklachten werden ingediend door verschillende mensenrechtenorganisaties, wat resulteerde in de boete en openlijke veroordeling van zijn opmerkingen door de Formule 1 en het Mercedes-team van Hamilton.
Nelson Piquet heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn opmerkingen. Hij verduidelijkte dat de gebruikte term niet bedoeld was om te beledigen en legde uit dat het in het Braziliaans-Portugees een collegiale betekenis heeft. Hij veroordeelde discriminatie sterk en gaf aan bereid te zijn zijn gedachten over de kwestie verder toe te lichten. Hamilton reageerde op het incident door te pleiten voor verandering en te stellen dat ouderwetse denkwijzen geen plaats hebben in de sport.

Ondanks de controverse rond Nelson Piquet blijft de relatie tussen Kelly Piquet en Verstappen onaangetast.
Het koppel maakte hun relatie openbaar op nieuwjaarsdag in 2021, door romantische foto's te delen van een strand in Brazilië. Kelly, die heeft gewerkt in PR en sociale media voor de Formule E, is een bekend gezicht in de pitstraat en laat regelmatig haar glamoureuze levensstijl zien op Instagram, waar ze meer dan 1,1 miljoen volgers heeft verzameld.

Op Piquet's Instagram-feed zijn modelfoto's, luxueuze reisbestemmingen en hartverwarmende momenten met haar dochter Penelope te zien. Ze uit regelmatig haar liefde en steun voor Verstappen, inclusief verjaardags-tributes en trotse berichten.

Desalniettemin heeft Piquet ook haar bezorgdheid geuit over Verstappen's veiligheid na zijn recente ongelukken op het circuit.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;