Menu
© AlphaTauri
Nieuws

Williams onthult door fans gekozen livery voor Singapore, Japan en Qatar

9 reacties | 1640x gelezen
12-07-2023 09:01

ewald | Williams, een van de meest iconische namen in de Formule 1, heeft onlangs de speciale livery onthuld die tijdens de aankomende Grands Prix in Singapore, Japan en Qatar zal worden gebruikt. De kleurstelling van de wagen is gebaseerd op de iconische sponsor Gulf, en deze keuze is gemaakt door de enthousiaste fans van het team.

Bron: Williams

De invloed van Gulf op de autosport en livery's
Gulf Oil is al lange tijd een bekende en gewaardeerde sponsor in de autosport. Het heeft in het verleden diverse iconische en herkenbare kleurstellingen opgeleverd die bij fans over de hele wereld enorm populair waren. In het seizoen 2020 was Gulf de trotse sponsor van het team van McLaren, en eerder dit jaar introduceerde ook het Britse team een speciale Gulf-livery tijdens de Grand Prix van Monaco in 2021. Vanaf dit seizoen heeft Williams een samenwerking met Gulf aangegaan, wat heeft geleid tot een unieke en opvallende livery voor de komende races.
Het unieke fan-element: stemmen voor de favoriete livery
Een opvallend aspect van deze livery-onthulling is dat de fans van Williams de kans kregen om te stemmen op hun favoriete kleurstelling. Deze interactieve benadering van het betrekken van fans bij het ontwerp van de livery is niet nieuw in de Formule 1. Ook Red Bull Racing heeft in het verleden soortgelijke stemacties georganiseerd voor de races in Amerika. Het geeft de fans niet alleen een gevoel van betrokkenheid, maar het creëert ook een opwindende dynamiek rondom het team.

Een speciale livery voor drie spannende Grands Prix
De gekozen livery zal tijdens drie opeenvolgende races te bewonderen zijn. De Grand Prix van Singapore, Japan en Qatar zullen het toneel vormen voor de prachtige samenwerking tussen Williams en Gulf. Gedurende deze races zullen de coureurs Alexander Albon en Logan Sargeant met trots de speciale livery op hun wagens presenteren. Deze drie races beloven niet alleen opwindende actie op het circuit, maar ook een visueel spektakel voor de fans.

Williams kijkt uit naar de komende Grands Prix
Het Williams F1-team is vol enthousiasme over de aankomende Grands Prix in Singapore, Japan en Qatar. De samenwerking met Gulf en de keuze van de fans voor de livery hebben een unieke en dynamische atmosfeer rondom het team gecreëerd. Het team is vastbesloten om tijdens deze races het beste van zichzelf te laten zien en de fans over de hele wereld te trakteren op onvergetelijke momenten.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;