Menu
© Pirelli
Nieuws

Fernando Alonso stelt doelstelling bij voor Aston Martin

9 reacties | 1033x gelezen
11-07-2023 10:56

ewald | Fernando Alonso heeft zijn doelstellingen bij Aston Martin aangepast voor de komende races. Hij beweert dat het team zich moet richten op het behalen van een top tien positie in elke Grand Prix. Nadat Aston Martin zich aan het begin van het seizoen als het op één na snelste team op de grid had gevestigd en Alonso vijf podiumplaatsen behaalde in de eerste zes races, zijn ze sindsdien echter naar achteren gezakt. In dit artikel zullen we de uitdagingen van het team bespreken en de noodzaak van een herziening van de doelstellingen van Aston Martin benadrukken.

Bron: Formule1nieuws

Terugval van Aston Martin
Bij specifieke races, zoals die in Barcelona, Silverstone en de Oostenrijkse Grand Prix, had Aston Martin moeite om het tempo bij te houden. Hoewel deze circuits niet optimaal zijn voor de sterke punten van het team, is het zorgwekkend om te zien dat ze moeten vechten met Williams en achter McLaren, Mercedes en Ferrari op snelheid blijven. Dit heeft Fernando Alonso ertoe aangezet om de doelstellingen van Aston Martin te heroverwegen.

Realistische doelstellingen
Alonso geeft aan dat hij zich niet al te veel zorgen maakt over de ontwikkeling van het team. Dit jaar presteert de auto beter dan verwacht en ze strijden nu mee met de topteams. Het belangrijkste voor Alonso is om in de top tien te blijven en te kunnen vechten met de beste coureurs van het veld. Het is een positieve ontwikkeling voor Aston Martin, maar ze moeten ook rekening houden met het grotere plaatje.

Focus op de lange termijn
De coureur benadrukt het belang van het hebben van een langetermijnvisie. Het team moet niet elke race gestrest raken als ze zevende, vierde of zelfs op het podium eindigen dit jaar. In plaats daarvan moeten ze pragmatisch en ontspannen blijven over hun prestaties. Dit betekent dat ze zich moeten concentreren op het verbeteren van de algehele prestaties en het versterken van hun positie als een competitief team in de Formule 1.

Conclusie
Fernando Alonso heeft de doelstellingen van Aston Martin aangepast en stelt dat het team moet streven naar een top tien finish in elke Grand Prix. Hoewel ze in de afgelopen races wat terrein hebben verloren, moeten ze zich richten op het behouden van hun positie en het blijven strijden met de topcoureurs. Het is belangrijk voor het team om een langetermijnvisie te hebben en zich niet te laten ontmoedigen door tijdelijke tegenslagen. Met de ervaring en expertise van Alonso aan boord, is Aston Martin goed gepositioneerd om hun prestaties te verbeteren en een solide positie te behouden in het Formule 1-kampioenschap.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;