Menu
© Mercedes
Nieuws

Mercedes' Toto Wolff Verwacht Prestatieverlies in de Komende Races

9 reacties | 1191x gelezen
11-07-2023 09:58

ewald | De teamleider van Mercedes, Toto Wolff, heeft toegegeven dat hij verwacht dat Mercedes prestatieverlies zal lijden ten opzichte van hun concurrenten wanneer het Formule 1-circus over twee weken naar Hongarije trekt. Na een teleurstellend resultaat tijdens de Oostenrijkse Grand Prix, waarin het team genoegen moest nemen met een zevende en achtste plaats, maakten de Silver Arrows een indrukwekkende terugkeer op eigen bodem tijdens de Britse Grand Prix op Silverstone. Lewis Hamilton hield rookie Oscar Piastri achter zich in de strijd om de derde plaats op het podium.

Bron: Formule1nieuws

Terugblik op Silverstone
Met Hamilton's podiumfinish hebben de Mercedes-coureurs een voorsprong van 22 punten genomen op Aston Martin in de strijd om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. Dit resultaat betekende een opmerkelijke verbetering ten opzichte van het eerdere raceweekend in Oostenrijk. Echter, Toto Wolff heeft zijn verwachtingen voor de komende races getemperd.

Uitdagingen in Hongarije en België
Tijdens een interview met Sky Germany na de Britse Grand Prix sprak Toto Wolff over de aanstaande races in Hongarije en België. Hij benadrukte dat het Hungaroring-circuit een compleet andere aard heeft dan het snelle en vloeiende circuit van Silverstone. Wolff gaf toe dat hij niet verwacht dat de prestaties van Mercedes in Hongarije zo goed zullen zijn als tijdens de Britse Grand Prix.

Hoop op Upgrades in België
Toch bood Toto Wolff enige hoop voor de fans met het oog op de Belgische Grand Prix aan het einde van de maand. Hij verklaarde dat Mercedes enkele upgrades gepland heeft voor het Spa-Francorchamps circuit. Wolff gelooft dat zelfs kleine verbeteringen van enkele milliseconden van cruciaal belang kunnen zijn in de strijd om de overwinning.

Vooruitblik
Na het sterke optreden op Silverstone zal het Mercedes-team zijn focus verleggen naar de uitdagende omstandigheden van de Hungaroring. Ondanks het verwachte prestatieverlies blijft het team vastberaden om competitief te zijn en waar mogelijk punten te scoren. De ogen zijn ook gericht op de race in België, waar de verwachte upgrades een kans bieden om de prestaties te verbeteren en de concurrentie uit te dagen.

Het seizoen in de Formule 1 blijft spannend en vol verrassingen. Fans over de hele wereld zullen gespannen afwachten om te zien hoe Mercedes en andere teams zullen presteren op de komende circuits. Met het voortdurende streven naar innovatie en verbetering hopen de Silver Arrows hun positie in het constructeurskampioenschap te versterken en de uitdagingen van hun rivalen het hoofd te bieden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;