Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton brengt een bezoek aan Silverstone met zijn hond.

9 reacties | 1239x gelezen
07-07-2023 11:34

ewald | De liefdesperikelen van Lewis Hamilton zijn een constante bron van speculatie en geruchten, maar er is één liefde in zijn leven die nooit ter discussie staat - en dat is zijn liefde voor zijn trouwe viervoeter Roscoe. De bulldog is geliefd bij de F1-fans, maar dat valt in het niet bij de liefde die de zevenvoudig wereldkampioen heeft voor zijn hond. Hamilton heeft deze week al enkele foto's van Roscoe gedeeld met zijn fans, en nu is de Brit, die dit weekend racet op Silverstone voor een aanbiddend thuispubliek, gearriveerd bij het beroemde circuit met zijn trouwe metgezel aan zijn zijde.

Bron: Formule1nieuws

De internetgemeenschap is dol op Roscoe
Natuurlijk is Hamilton een superster op sociale media, maar Roscoe heeft ook zijn eigen Instagram-account met meer dan 750.000 volgers, die de levensstijl van de bulldog volgen terwijl hij samenwoont met de F1-kampioen.

Dit is niet de eerste keer dat Roscoe is gespot in de F1-paddock. Rob Myers merkte op: "Er is momenteel geen iconischer duo in de #F1 dan Lewis en Roscoe!" @Properchops plaatste: "Ik hou hiervan ????, Roscoe blijft zo rustig onder al die aandacht!" Terwijl @pitlane_girl schreef: "Ik ben hier voor de liefdevolle #Roscoe-content..."De veelzijdigheid van Lewis Hamilton
Naast zijn ongelooflijke succes op de racebaan, is Lewis Hamilton ook bekend om zijn veelzijdigheid en betrokkenheid bij verschillende aspecten van het leven buiten de Formule 1. Hij is een gepassioneerd voorvechter van dierenwelzijn en gebruikt zijn bekendheid om bewustzijn te creëren voor belangrijke kwesties.

Conclusie
Lewis Hamilton's liefde voor zijn trouwe metgezel Roscoe is een hartverwarmend aspect van zijn leven dat niet onopgemerkt blijft. Zijn fans, zowel in de Formule 1-gemeenschap als daarbuiten, koesteren zijn genegenheid voor dieren en zijn betrokkenheid bij belangrijke kwesties.
Als een ware kampioen, zowel op als buiten de racebaan, blijft Hamilton een inspiratie voor velen. Zijn veelzijdigheid en toewijding aan zowel zijn sport als het bevorderen van positieve veranderingen maken hem een rolmodel voor de volgende generatie.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;