Menu
© Alpine
Nieuws

Alpine Racing: De 'inspirerende' investering van Ryan Reynolds

9 reacties | 1035x gelezen
05-07-2023 09:27

ewald | Alpine, de Franse autofabrikant, heeft recentelijk een opmerkelijke investering ontvangen van niemand minder dan de Hollywood-ster Ryan Reynolds. Deze toevoeging aan het team heeft veel aandacht getrokken en wordt door coureur Esteban Ocon als zeer inspirerend ervaren. Ryan Reynolds, vooral bekend van zijn rol als Deadpool, vergaarde al eerder bekendheid met zijn investering in het Welshe voetbalteam Wrexham. Nu voegt hij zich samen met Otro Capital en RedBird Capital Partners bij Alpine, wat heeft geresulteerd in een kapitaalinjectie van maar liefst £171 miljoen. Deze onverwachte samenwerking heeft de autosportwereld op zijn kop gezet en belooft interessante ontwikkelingen voor het Alpine-team.

Bron: RacingNews365

Een ontmoeting met Ryan Reynolds
Esteban Ocon, zelf een groot fan van stripboeken en Marvel, heeft de gelegenheid gehad om met Ryan Reynolds te spreken nadat de deal werd bevestigd. In een interview deelde Ocon zijn enthousiasme: "Het is fantastisch. Ik had het geluk om met Ryan te kunnen chatten, dus we hebben een paar WhatsApp-berichten uitgewisseld.

Hij nodigde me zelfs uit op de set van de Deadpool-film in Londen, dus daar ga ik zeker naartoe. Hij gaf ook aan dat hij erg uitkijkt naar wat wij als team te bieden hebben. Ik ben een enorme fan van stripboeken, Marvel en vooral Deadpool. Ryan is niet alleen inspirerend in zijn acteerkunsten, maar hij is ook een buitengewoon getalenteerde zakenman. Ik kijk er erg naar uit om hem persoonlijk te ontmoeten."

Een versterking voor Alpine
Alpine heeft benadrukt dat de investering van Ryan Reynolds en de andere betrokken investeerders niet direct van invloed zal zijn op de prestaties van het Formule 1-team. In plaats daarvan zal de injectie worden gebruikt om andere gebieden van de F1-activiteiten te versterken. Het hoofddoel is om Alpine, dat fabrieken heeft in Enstone en Viry, naar de top van de autosport te brengen. Laurent Rossi, CEO van Alpine, heeft eerder verklaard dat de investeerders hun expertise zullen inbrengen om het team op alle fronten vooruit te helpen.

Ocon bevestigt deze visie en benadrukt het belang van deze samenwerking: "Alle investeerders zullen hun expertise inbrengen om het team op alle vlakken te versterken. Dit toont de toewijding van het team om op elk aspect vooruitgang te boeken. Hoewel dit niet direct van invloed zal zijn op de prestaties van de auto zelf, zullen we de voordelen van hun expertise kunnen benutten in alle gebieden waar zij excelleren."

Toekomstige vooruitzichten
Met de komst van Ryan Reynolds en de andere investeerders wordt er veel verwacht van Alpine. De samenwerking tussen Hollywood en de autosportwereld belooft een vruchtbare uitwisseling van ideeën en mogelijkheden voor innovatie. Terwijl het team zich richt op het bereiken van topprestaties op het circuit, zal de expertise van Reynolds en zijn mede-investeerders van onschatbare waarde zijn in het verbeteren van andere aspecten van de F1-activiteiten. Deze samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor Alpine, dat vastbesloten is om zijn positie in de autosport te versterken en zijn fans te blijven inspireren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;