Menu
© Pirelli
Nieuws

De Toekomst van George Russell en Lando Norris in de Formule 1 volgens Lewis Hamilton

9 reacties | 1228x gelezen
04-07-2023 19:31

ewald | In de wereld van de Formule 1 worden coureurs voortdurend beoordeeld op hun prestaties en potentieel. Lewis Hamilton, de zevenvoudig wereldkampioen, heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn Mercedes-teamgenoot George Russell en McLaren-coureur Lando Norris. Hamilton is oprecht enthousiast over de toekomst van deze jonge coureurs en volgt hun carrières met grote belangstelling.

Bron: Formule1nieuws

De Opkomst van Russell en Norris
In 2018 was Lewis Hamilton de enige Britse coureur op de grid, maar een jaar later maakten George Russell en Lando Norris hun debuut in de Formule 1, nadat ze indruk hadden gemaakt in de juniorklassen van het eenzitter-racen. Dit weekend zullen deze getalenteerde coureurs racen op eigen bodem tijdens de British Grand Prix, die live te volgen is op Sky Sports F1.

Brits Succes Voortgezet
Hamilton erkent dat de aanwezigheid van Russell en Norris in de Formule 1 geen teken is van het overdragen van het stokje, maar eerder een verlenging van het succes van Britse coureurs. Hij gelooft dat het Verenigd Koninkrijk altijd getalenteerde coureurs zal voortbrengen. Hamilton zegt: "George en Lando zijn allebei ongelooflijk getalenteerd en hebben een schitterende toekomst voor zich. Het is gek om te bedenken hoe jong ze zijn. Lando is 23, maar het voelt alsof hij er al jaren is. Ik kijk ernaar uit om hun reis te volgen en te zien waar ze terechtkomen."

Groeiende Relatie tussen Norris en Hamilton
Lando Norris heeft dit jaar de kans gehad om Lewis Hamilton beter te leren kennen en voelt dat hun relatie groeit. Norris heeft veel respect voor Hamilton en erkent dat Hamilton een inspiratiebron voor hem is geweest in zijn eigen weg naar de Formule 1. Norris zegt: "Het voelt vreemd om nu tegen hem te racen. Hij is een van de redenen waarom ik überhaupt in de Formule 1 zit."

Mercedes' Prestaties en Verbeteringen
Na een teleurstellende race in Oostenrijk, waar zowel George Russell als Lewis Hamilton respectievelijk als zevende en achtste eindigden, is Mercedes vastbesloten om terug te keren naar hun dominante vorm. Aston Martin hijgt hen in de nek in de strijd om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap.
Hamilton geeft aan dat de race in Oostenrijk enkele gebieden heeft blootgelegd waarop Mercedes moet verbeteren, terwijl Russell hoopt dat de tegenvallende prestaties te wijten waren aan de specifieke eigenschappen van het circuit. Het team is vastberaden om de oorzaak te achterhalen en de benodigde aanpassingen te maken. Russell zegt: "We moeten begrijpen wat er fout is gegaan aan onze kant. Het voelt niet zoals we willen, de auto beweegt te veel, slechter dan op alle andere circuits."

Vooruitzichten voor de Britse Grand Prix
Mercedes zal hun tweede grote upgrade van het seizoen meebrengen naar het legendarische Silverstone Circuit, dat traditioneel goed bij hun auto past tijdens het turbogeladen hybride tijdperk van de Formule 1. Teamchef Toto Wolff benadert de Britse Grand Prix met voorzichtig optimisme.
Wolff zegt: "We hebben enkele punten gescoord, maar we hadden niet genoeg snelheid voor veel meer. Het veld achter Red Bull zit erg dicht op elkaar en verandert elke race." Hij benadrukt dat het team de resultaten van de vorige races heeft geanalyseerd en ervan heeft geleerd. Ze zijn vastbesloten om de opwaartse trend voort te zetten en kijken uit naar de volgende upgrades en experimenten op Silverstone.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;