Menu
© Pirelli
Nieuws

McLaren kondigt terugkeer van iconische chroomkleurige livery aan voorafgaand aan de Britse GP

9 reacties | 1033x gelezen
03-07-2023 14:07

ewald | McLaren heeft de terugkeer van hun iconische chroomkleurige livery geteased voorafgaand aan de British Grand Prix van dit weekend.

Bron: Formule1nieuws

Op verschillende sociale media kanalen is te zien dat ze hun profielfoto hebben veranderd naar een chroom-thema McLaren-logo. Op maandagochtend heeft McLaren een korte video vrijgegeven waarin Lando Norris iets voor het eerst ziet. De post werd onderschreven met: "Wat heeft Lando Norris gezien? Alles zal worden onthuld..." [@LandoNorris"> heeft gezien? Alles zal worden onthuld.Een terugkeer naar de chroomkleuren zou de fans tevredenstellen en zou mooi aansluiten bij hun sponsor, Google, wiens webbrowser 'Chrome' heet. McLaren reed voor het laatst met een chroom- / zilverkleurige livery aan het begin van 2015 voordat ze later dat jaar overschakelden naar zwart. Ze lieten zwart achterwege voor papaja in 2017, en dat is tot op heden de primaire kleur van het team.

Nog beroemder is McLaren's chroomkleurige livery, met Vodafone als titelsponsor, die de favoriete F1-livery aller tijden is van veel fans. Natuurlijk zou McLaren ons gewoon aan het plagen kunnen zijn... maar laten we hoopvol blijven. ...

Terugkeer van de Iconische Chroomkleurige Livery
McLaren heeft de autosportwereld in beroering gebracht door de terugkeer van hun iconische chroomkleurige livery aan te kondigen voorafgaand aan de langverwachte British Grand Prix van dit weekend. Dit nieuws heeft veel fans enthousiast gemaakt, aangezien de chroomkleurige livery een geliefd en herkenbaar kenmerk is van het McLaren-team.

De Onthulling
Op verschillende sociale mediaplatforms heeft McLaren subtiel gehint naar de terugkeer van de chroomkleurige livery. Ze hebben hun profielfoto veranderd naar een opvallend chroom-thema McLaren-logo, waardoor de speculaties onder fans en volgers zijn aangewakkerd. Om de spanning verder op te bouwen, heeft McLaren een intrigerende video vrijgegeven waarin coureur Lando Norris voor het eerst iets ziet. De cryptische onderschrift luidt: "Wat heeft Lando Norris gezien? Alles zal worden onthuld..."

Een Hommage aan de Sponsor
Een mogelijke reden achter de terugkeer van de chroomkleurige livery zou een eerbetoon kunnen zijn aan de sponsor van McLaren, Google. De webbrowser van Google heet immers 'Chrome'. Deze slimme samenwerking tussen McLaren en Google zou zowel de fans als de sponsor tevreden stellen. Het zou ook een kans zijn om de sterke band tussen de twee merken te benadrukken en hun gezamenlijke streven naar technologische excellentie te onderstrepen.

Een Terugblik op het Verleden
De laatste keer dat McLaren met een chroomkleurige livery reed, was aan het begin van het Formule 1-seizoen in 2015. Deze opvallende kleurstelling maakte indruk op de fans en creëerde een onuitwisbare indruk in de geschiedenis van de sport. Later dat jaar schakelde McLaren over naar een zwarte livery, maar de chroomkleurige livery blijft een favoriet onder de fans en wordt vaak genoemd als de mooiste F1-livery aller tijden.

Een Vleugje Nostalgie
De chroomkleurige livery van McLaren, met Vodafone als titelsponsor, heeft de harten van vele fans veroverd. Het roept een gevoel van nostalgie op en herinnert aan de gloriedagen van het team. De combinatie van het glanzende chroom en het levendige McLaren-logo zorgt voor een onmiskenbaar en tijdloos ontwerp. Fans koesteren warme herinneringen aan de successen en de iconische wagens die deze livery hebben gedragen.

De Toekomst van McLaren
Hoewel de aankondiging van de terugkeer van de chroomkleurige livery veel opwinding heeft veroorzaakt, blijft de vraag of McLaren ons gewoon aan het plagen is. De fans en de autosportgemeenschap kijken vol verwachting uit naar de daadwerkelijke onthulling van de nieuwe livery. Het zou een belangrijk moment kunnen zijn voor McLaren om de volgende stap in hun evolutie te markeren en een nieuw tijdperk van succes in te luiden.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;